49

Прости му голям грях: Слави обещал пари на Сашка, но се отметнал

"Поздравих Слави Трифонов за рождения му ден вчера. Аз съм християнка и това, че каза, че ще ми помогне парично за оздравяването и не го направи, не ме сломи. Всеки сам преценява какво да направи и кога да го направи. Не се сърдя на Слави, напротив - той ми е дал много възможности за изява и в неговото предаване, и като цяло винаги сме били приятели. Само здраве му желая, той другото си го има."

Това сподели от Мюнхен легендарната фолкизпълнителка Сашка Васева, хваната в крачка на разходка със съпруга й Христо Бакърджиев.

"Тук времето е хубаво, чувствам се добре, а в главата ми постоянно са различни песни, творя си наум", радостно сподели Сашка. Съвсем скоро ще видим изпълнителката на "Не мога да те забравя, Георги" в България.

 
"Да, това ще се случи на 11 ноември в зала 1 на НДК. Там ще има концерт клиниката, която ми помогна за хубавата усмивка. Поклон пред тези велики зъболекари", похвали се Васева.

Тя вече приготвя тоалети и песни, които ще изпее, а с емоциите й живее и съпругът й.

"Често ще си идваме в България, иска ми се Сашка да се възстанови напълно и тогава може би ще останем за по-дълго. В момента дъщеря ни пак ще започне училище в Германия и вероятно лятото, ако всичко е наред, ще се върнем", каза бизнесменът.

Двамата с певицата гледат всяка минута да са на въздух и слънце и общуват с благодарност всяка минута по думите им. "Много неща си казваме, за които не сме имали време. Аз съм човек благодарен и непрекъснато му казвам на Христо, че е моят ангел хранител, защото ми спаси живота. Малко партньори биха издържали това, което той издържа, направо е герой. Преминахме през много сериозни неща, не ги пожелаваме на никого", сподели Сашка, пише 24 часа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Шорошоядска кочина

Шорошоядска кочина

20.10.2022 | 15:53

ни върнаха във феодалния строй, в здравеопазването да се спасяват хората по единично, някой да помага ... Здравето е държавна политика, учете се от Израел, ако и там така беше до сега да се е разпаднал, като държава!

Отговори
1 2
Я стига!

Я стига!

20.10.2022 | 15:14

Преценил е защо не е продължил да дава! Сашка Васева не е единствената на която слави е помагал.. Тя си има мъж има си имоти да продава и да се лекува! Някой дал ли е нещо на Слави!!! Кафа от Сашка!

Отговори
2 4

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?