1553

Прости ли им? Хари и Меган поканени на коронацията

Крал Чарлз III покани принц Хари и съпругата му Меган Маркъл на коронацията си, която ще се състои през май. Блудният син обаче гордо запази мълчание и засега отказва да разкрие дали възнамерява да присъства на знаменателното събитие.

Младото семейство започна поредица от атаки срещу кралската фамилия през последните две години. Върхът на сладоледа беше автобиографичната книга на Хари „Резервен“, в която той извади доста кирливи ризи и разобличи роднините си като егоисти и лицемери. Самата коронация ще се проведе на 6 май и ще се следи с интерес от милиони хора във Великобритания и света.  Датата съвпада с четвъртия рожден ден на Арчи – синът на Хари и Меган.

Липсата на отговор вероятно е провокирана от новия разрив в отношенията между членовете на кралското семейство. Миналата седмица от двореца обявиха, че имението Фрогмор – сватбен подарък от покойната кралица Елизабет II за Хари и Меган, ще им бъде отнето. В разкошния имот вече ще живее братът на краля – принц Андрю. Той също е в „издънка“ заради креватните си приключения и бе изгонен от Бъкингам, но имението за него е един вид луксозна компенсация.

Така обаче Хари и Меган остават без свое местенце на Острова. Те живеят в слънчева Калифорния, но при редките си посещения във Великобритания отсядаха именно във Фрогмор. Сега, ако принцът иска да се върне на родна земя, ще трябва да спи при семейството си, с което той енергично се изпокара. Отнемането на имота много е разгневило Хари – още повече, че той му е подарък от покойната баба.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
За извънбрачния

За извънбрачния

09.03.2023 | 08:17

рижав комплексар няма прошка.

Отговори
2 0

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?