49

Пропука се: ММА боецът Жоро се разплака на раздяла със „Сървайвър“ 

Най-коравият участник в „Сървайвър“ - ММА боецът Жоро, се пропука. Очите на спортиста се навлажниха, след като стана ясно, че трябва да напусне риалитито. Той обаче стисна устни и успя да се овладее, преди сълзите да потекат по лицето му. 

Жоро загуби битка за сръчност и концентрация срещу още двама професионални спортисти - шампионката по кану Станилия и най-добрия му приятел в предаването, футболиста Благо Джизъса. Тримата бяха изпратени на Острова на отшелника, а след това се изправиха в дуел за оцеляване. Задачата им беше да прекарат няколко топки през телена мрежа само с помощта на пръстите си. Жоро, който е ненадминат в силовите игри, не показа впечатляваща фина моторика и отпадна.  

„Много съм щастлив и горд със себе си, че стигнах дотук. Борих се достойно, с чисто сърце и душа. Не предадох никого - останах докрай с хората, с които съм от ден първи. Мъжкар не означава само да се биеш и да си боец, а когато дадеш дума, да държиш на нея. Преминах едно училище в „Сървайвър“, научих много неща, победих себе си. С Благо бяхме скарани, сдобрихме се и оставаме истински приятели“, каза той и отиде да прегърне баджанака си, с когото навремето се сдърпаха жестоко заради плеймейтката Златка Райкова. 

След като отпадна от риалитито, Жоро автоматично се превърна в първия член на журито, което ще определи победителя.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?