46

Промяна в живота на тези зодии през юли им носи тлъсти пачки

Още в края на юли ще настъпят промени в работата, които ще засегнат някои зодии. Преходът на Меркурий в знака Дева в началото на август 2022 г. ще активира сферата на кариерата за Дева и Стрелец.

Стрелец

На 28 юли Юпитер ще стане ретрограден и ще ви мотивира да погледнете по друг начин на всичко, включително и на кариерата си. На 3 август Меркурий ще активира кариерния сектор, а Венера в Лъв във вашия 9 дом ще ви донесе много мъдрост.

 С такъв набор от планетарни позиции, Стрелците трябва да помислят за глобални цели, които ще им помогнат да постигнат това, което искат. И още на 27 август Новолунието в Дева може да ви отведе по съвсем нов път в кариерата.

Позициите на Венера и Меркурий обещават значителен успех в кариерата за тези, които работят в сферата на медиите.

Дева

В началото на август Меркурий ще влезе във вашия зодиакален знак, повишавайки интелектуалната ви активност и самочувствието ви. Това ще помогне да се концентрирате върху важни задачи, свързани с работата ви, пише iwoman.bg.

И още на 20 август Марс ще навлезе в знака Близнаци, активирайки вашата кариерна сфера. Затова бъдете готови за много интересни промени в кариерата. Има шанс да получите нови предложения, които ще дадат страхотни резултати. Бъдете готови дори за преместване.

Везни

Звездите ще подкрепят Везните през това лято. Мечтите на този знак за професионална реализация най-после ще се сбъднат. Везните могат да разчитат на шансове и възможности в професионалната сфера, но все пак трябва да докажат на какво са способни. А тези от тях, които са доволни от настоящата си позиция, ще имат възможност за повишение.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?