2374

Пролетта идва: Какъв е модерният аромат

 

Пролетта е вече на прага и е време да помислим за смяна на ароматите, които ползваме. През последните няколко години всички сектори на парфюмната индустрия бяха фокусирани върху чисти, фини аромати, които осигуряваха комфорт и баланс. От органични свещи с етерично масло, направени от пчелен восък, до нетоксични парфюми – тенденциите в ароматите наистина се развиха, за да предложат варианти, които не само са безвредни за околната среда, но предизвикват усещане за комфорт.

 

Наситени цветя

Пролетта на 2023 ще поднесе на сетивата ни парфюми със сърдечни нотки, съставени от наситени цветя, които предизвикват романтична, женствена аура. Въпреки че тези аромати са нюансирани и могат да съдържат мирис, който преминава от прахообразни сладки до богати и наситени, най-актуалните флорални аромати ще бъдат тези, които носят усещането за високо качество, пише actualno.com.

Свежест и зеленина

Изглежда, че всички части от цветята си проправят път в смелите аромати през наближаващата пролет, тъй като нотките на листата на растенията също ще имат своята 15-минутна слава. Можем също така да очакваме с нетърпение билки, прясно окосена трева, мъх, зелени чайове и общо взето всичко, което мирише на зелено, да стане популярно.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?