49

Прокуратурата отказа делото: Какво се е случило в помещението между Диана Димитрова и Вергов

"Отказвам да образувам досъдебно производство за престъпление от общ характер и прекратявам пр. № 51990/2022 г. по описа на СРП", пише в представеното от Диана Димитрова постановление по дадените от актрисата обвинения за упражнено физическо насилие над нея през 2017 г.  

Документът Димитрова качи в личния си фейсбук профил и така той стана публично достояние. 

"След внимателен анализ на материалите по проверка поотделно и в тяхната съвкупност констатирах, че в случая не са събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление от общ характер", се казва още в поставлението. 

Освен показанията на актрисата, такива са дадени от Юлиан Вергов, Грета Манчева, Евтим Милошев и Велина Павлова. 

Велина Павлова, която е художник-костюми  на сериала "Откраднат живот", по време на чиито снимки се разиграва и въпросната случка, опровергава заявеното от актрисата, че по нейна молба е напуснала помещението, в което са се намирали тримата - Павлова, Димитрова и Вергов и така всъщност се е превърнала в пряк свидетел на сцената. 

Според художничката на костюмите на продукцията най-напред в помещението влиза Вергов, а след него пристига и актрисата, която плачела и била с размазан грим. Докато актьорът се преобличал Диана Димитрова, видимо разстроена, се вкопчила в него, хванала го за дрехите и започнала да му се извинява. На Павлова ѝ е направило впечатление, че актьорът мълчи и не желаел да говори с Димитрова. След което я избутал настрани, а Димитрова залитнала по посока на щендерите с дрехи и паднала на пода между тях.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Куч.ката

Куч.ката

14.03.2023 | 09:00

трябва да се хвърли под някой влак.

Отговори
2 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?