Следвайте ни

Прокоба! Дух витае в имението на Коста Цонев

viber icon

Вдовицата на обичания покоен актьор Коста Цонев вече две години не успява да продаде огромното му имение в Бистрица, където двамата живееха до смъртта му. Макар пазарът на имотите в района да вървял добре, никой не искал да вземе вилата на артиста.

Може би заради това се разнесъл слух, че духът на актьор още живеел в имението и не позволявал на никой да стане новия стопанин там.

Резиденцията се простира върху внушителните 350 квадрата разгърната площ, а дворът ѝ е двойно по-голям. Цената й към момента е 410 000 евро, пише ретро.

Вдовицата на актьора Ели споделяла, че когато я продаде, ще се премести при сина си във Франция, за да бъде по-близо до своята внучка Виктория.

В чужбина е и първата жена на Коста Цонев – Анахид Тачева. Тя живее при най-малката си дъщеря, която носи нейното име и е омъжена за гръцки милионер в Ню Йорк. За първа година Анахид няма да се прибира за годишнината от смъртта на сина си Митко Цонев през август, тъй като не била добре здравословно, а и пандемията от коронавирус прави пътуванията несигурни. Внучката ѝ Деси Цонева наскоро разкри, че легендарната говорителка, която този октомври става на 80 години, вече имала начална форма на деменция и не помнела доста случки и хора от миналото си.

Коментари (1)

.......

.......

26.07.2020 | 14:36

И некадърните артисти добре са си живеели....

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?