Следвайте ни

Прокоба: 3 зодии да внимават на днешния петък 13-и

viber icon
Петък 13-и винаги е бил смятан за мистичен ден, свързан с куп суеверия. В психологията дори съществува специален синдром за хората, които живеят със страх от петък 13-и -декатриафобия (от гръцки "декатриа" - 13 и "фовос" - страх).
 
На днешния "фатален" ден представителите на три зодии трябва да бъдат изключително внимателни, според астролозите, пише actualno.com. При тези знаци страхът от провал ще придобие реални измерения и е необходимо да са по-предпазливи от обичайното.
 
Скорпион

Скорпионите са изложени на голям риск да преживеят крах в отношенията си с близък човек. Астролозите са категорични, че все пак има шанс представителите на този знак да запазят добрите отношения с близките си. За целта е препоръчително да преустановят комуникацията си с тях и просто да се оттеглят.Скорпионите е добре да се концентрират върху текущите задачи и да разрешат служебните си проблеми без външна намеса.И

 

 
Близнаци

Представителите на зодия Близнаци трябва да прекарат петък 13-и далече от другите, избягвайки местата с много хора. Ако все пак им е трудно да се усамотят напълно, Близнаците е добре да бъдат заобиколени само от най-близките си.За хората от този въздушен знак ще е най-безопасно да прекарат деня у дома. Ако се налага да посетят някакво събитие, препоръчително е да повишат бдителността си. При възникване на спорна ситуация, съветът към Близнаците е да запазят спокойствие.

 

Риби
 
Рибите не трябва да се страхуват от промените, които ще им донесе този ден, а по-скоро от начина, по който ще приемат случващото се. Съветът към тях е да запазят самообладание и да не изпадат в паника. По-добре да се опитат да контролират емоциите си и да разсъждават трезво.Ако Рибите приемат, че всичко, което им се случва, е за добро, ще си спестят много проблеми. Представителите на знака не трябва да забравят, че промените не са причина да защитаваме стария начин на живот, а възможност да се адаптираме към новото и да извлечем полза от него.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?