49

Проговори зетят на Чакърдъкова: Посегнал след грозен намек за 1-годишната му дъщеря

Зетят на народната певица Николина Чакърдъкова, който преди няма и месец бе обвинен, че е участвал в клане в селска кръчма край Гоце Делчев, в което има и пострадали, опита да се оневини, представяйки своята версия за скандалната случка във фейсбук профила си. Веднага след като мелето с участието на Симеон Бакалов - женен за щерката на Чакърдъкова, доби национална популярност, се появиха медийни информации, че той бил зависим към наркотични вещества.

Вече бившият зет на фолклорната звезда, който твърди, че повече от половин година не живеел с щерка й Мария, публикува теста си за наркотици в интернет пространството. От него се вижда, че той се е изследвал за наличие на 10 вида дрога в кръвта и за всички тях е дал отрицателен резултат. „Мисля, че всичко, което се изписа по мой адрес, е невярно, а и мисля, че дължа обяснение поне на близките и познатите си. Първо искам да кажа, че съм в развод с майката на двете ми деца Мария Чакърдъкова, в прекрасни отношения сме, но не живеем заедно от 8 месеца", казва Симеон, който е бивш ММА боец.

Той разказва още, че в кръчмата в село Балдево, където станало мелето, отишъл да се види с приятели, а там имало друга голяма компания в нетрезво състояние. Те му подвиквали и един от тях, осъждан за побой над бременна жена, му казал, че "жив няма да излезе оттам", пише „Ретро”.

„Когато агресивната компания видя, че ние не откликваме на агресията им и дори си плащаме сметката, дойде друг човек от тяхната маса и в прав текст ми каза, че днес ще ядем много бой, че лично той щял да се гаври с нас. В този момент извади от джоба си нож, размаха го и го прибра в джоба си отново. Лицето Кирил Партулов ме хвана през врата, взе да ме стиска и да ми шепне в ухото, че тази вечер цитирам,съм „негов”, както и че ще ме изкорми като прасе, не му било за пръв път. Опитах се да се откача от стискането му и му заявих, че просто искам да си тръгнем, не искаме проблеми. В този момент Георги Кременлиев -  Патката се изкрещя, че щял да има - забележете, сексуални контакти с дъщеря ми, която е на 1 годинка. В този момент повиших тон и аз към него, той ме удари, опитах се да отвърна, но Партулов започна да ме души и ме събориха на земята, ритаха ме абсолютно всички от масата“, жалва се Симеон.

После той разказва, че е успял да грабне ножа на единия и му е нанесъл рана в ръката, но прорезна, а не прободна. Зетят на народната певица твърди още, ще съди нападателите си и е готов да седне на Детектор на лъжата, за да докаже невинността си.

Въпреки че е в развод с щерката на Чакърдъкова, с която имат две деца, Симеон все още бил част от семейството на пиринския славей. „Радвам се, че в годините с децата ми изградихме много здрава и сплотена връзка, приятели сме, споделят много с мен, пътуваме заедно, ходим на почивки цялата фамилия, в работата дават оценка на новите неща, които правим”,  каза преди дни певицата. „Всяко едно от децата ми от малко е научено на труд. Със зет ми и снаха ми също се разбирам чудесно. На всеки голям празник всички идват вкъщи, къщата се изпълва с хора и сме заедно! Правят ме много щастлива, горда, всеки със своите постижения в сферата, в която се развива", споделя певицата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Един шофьор

Един шофьор

21.09.2023 | 18:30

А сега Марчела кой ще я жуле?

Отговори
5 2
Чакардъкова

Чакардъкова

23.09.2023 | 15:00

Не бери дерт. Марчела си има достатъчно жулачи.

Отговори
7 4

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата