49
Следвайте ни

Проф. Кантарджиев с реверанс към нежния пол в "България търси талант"

viber icon

Николаос Цитиридис вече не трябва да се притеснява за мястото си на екран, след като му орязаха шоуто, защото веднага му намериха екстра позиция в телевизията като жури в предстоящия сезон на "България търси талант". Гологлавият водещ не може да си намери място от кеф, че заедно с него ще журира най-забавният сред медиците проф. Тодор Кантарджиев. 

Голямата изненада е присъствието му в риалити формата, а всички зрителите чакат с нетърпение уникалните физиономии на професора. Преди новото амплоа той гостува на Николаос Цитиридис, който го предизвика да направи нещо невъзможно. 

"Вече сте с ново амплоа! Никога не съм вярвал, че животът ще ме доведе дотам, да сме колеги с вас! Питам ви: Ако достигнем 30 процента ваксинирани за 3 седмици, готов ли сте да си махнете мустака", попита го директно водещият. 

"Не! Така милиони българки ще бъдат обидени" , гласи краткият отговор на Кантарджиев. Все пак не крие, че би натиснал "златния бутон" на човек, който е подходил съвестно и си е поставил някоя от ваксините. 

"На хората се натовари психиката. Те имат нужда от спокойствие. Имат нужда от смях. Не се ли смее една нация, много трудно ще направи имунитет", обяснява той решението си да се включи в този проект, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?