Следвайте ни

Продуцентите на "Фермата" съобщиха смайваща вест

viber icon

Продуцентите и ТВ водещи Иван и Андрей ще представят издание, поместило в себе си всеобхватната история на България от древността до наши дни, разбра HotArena.


Книгата на популярното дуо от екрана ще се промотира на 1 ноември, Деня на будителите. "Ще върнем нашите сънародници с хиляди години назад. Ще има много интересни истории, част от които военни. Наистина ще бъде четиво, с което всеки българин ще се гордее. Идеята е да включим илюстрации от всички сезони на "Фермата", тъй като е едно от най-българските предавания", разкрива Иван пред Телеграф.


В книгата има и обръщения към читателите. "Скъпи читателю, благодарим ти, че избра да приютиш при себе си това късче от България, каквото е Алманахът. Той достигна до теб благодарение на "Фермата". Позволи ни да споделим с теб тези безценни моменти и емоцията от любимото телевизионно шоу на много българи. Кой знае, може един ден да се почувстваш достатъчно смел и да участваш в предаването", пише в книгата.


"Алманахът" е част от мисията на шоуто, което се излъчва по бТВ. Чрез него предаването заживява свой собствен живот. Екипът на изданието вярва, че то ще послужи на поколения българи, където и да са по света, да имат своите български герои и своите български мечти. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?