49

Продуценти ли? Рязък завой в кариерата на Иван и Андрей, вижте къде се подвизават

Продуцентите Иван и Андрей събраха почитатели в сградата на Кралското географско дружество в Лондон. По неофициални данни там са присъствали близо 2500 души, които са проучвали възможността да се върнат да работят и живеят в България, каквато всъщност е идеята на платформата Bulgaria wants you. И докато родните телевизии се надпреварваха за интервюта с домакина на форума княз Кирил, то гостите в залата се редяха за снимки с футболиста Димитър Бербатов. Сред лекторите бяха холивудският актьор Димитър Маринов и собственици на компании за милиони като Димитър Цоцорков от Асарел Медет. Най-емоционален  на сцената бе Андрей Арнаудов, който не скри вълнението си:

„Днес цяла България ще се огледа като във витрина в нашата зала и посланието, което искам да чуе оттук е, че ние променяме живота си, не политиците, не дори изборите, не ЕС, не Великите сили или което и да е друго оправдание. 

Ние го променяме, лично ние, със собствената си инициативност и вяра и имаме право да бъдем щастливи у дома. Аз съм на тази сцена днес тук и съм изминал целия си житейски път до моите 43 години, защото вярвам, ама искрено го вярвам, от дъното на сърцето си, че ние, българите, и България отново можем да вършим велики дела!" коментира Андрей Арнаудов пред българите в залата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?