1553

Прочут наш рапър се стопи! Чудото е видимо СНИМКИ

През последните години Ивайло Иванов, по-известен като рапъра Играта, закова 111 кг при ръст 176 см. Рязкото напълняване при него се случи непосредствено преди ковида, който го тръшна и затвори в инфекциозното отделение за дълго време.

Преди шест месеца изпълнителят се взима в ръце и решава да свали излишните килограми, като изчисти „боклуците“ от ежедневното си меню. И резултатите вече са налице – 20 килограма надолу. В момента е 91, но дотук борбата със свалянето не приключва.

„Нищо специално не правя, освен че спрях тестените неща и си ограничих храненията в късните часове. Гледам да приемам повече чиста храна, истинска, не преработена и да не се тъпча излишно, а да ям в рамките на разумното. За мен 90% от постигнатото е заради храната, както мисля трябва и да е при повечето хора. Нужно е да обръщаме внимание на това с какво се храним, защото оттам тръгват немалко проблеми обобщава на кратко Играта пред „Галерия“.

Трансформацията му обаче тепърва започва, категоричен е той. „Тези 20 кг, които свалих за шест месеца са само началото на промяната. В социалните мрежи всеки ще може да проследи и следващите резултати“, казва той.

Освен взимане на мерки за храненето, рапърът дължи вталяването си и на фитнес тренировки и ежедневно движение чрез дълги разходки. „Предпочитах кардиото да си го набавя по естествен път, вместо на пътеката в залата.

Постепенно започнах и със силовите упражнения, но не за първи път влизам във фитнес залата и познавам горе-долу тялото си, за да знам кое как ми действа“, обяснява още Иво.

На въпроса какво го е накарало да влезе във форма, той отговаря: „Усещането ми, че не мога да правя нормални физически неща. Най-малкото е да се задъхвам, когато се катеря по стълби, да не мога да си връзвам маратонките като хората. 111 килограма са страшно много за мен. А

и усещането на човека до мен също е важно. Не вярвам, че й е приятно да има до себе си такъв тюлен. Замислих се доста сериозно и за здравето си, за близките ми хора, че не мога да им помагам, когато е нужно“, откровен е родният хип-хоп артист. „Изчистих хладилника и дома си от излишните нездравословни храни“, подчертава отново той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Кой ?????

Кой ?????

02.03.2024 | 07:54

Е този от коя дупка изпълзя . Рапър бил това не е музика .

Отговори
1 0
Маришка помия

Маришка помия

01.03.2024 | 23:28

Герои помияри.

Отговори
2 0
Не ми се вярва много

Не ми се вярва много

01.03.2024 | 21:56

Ама както и да е, то или отслабваш или дебелееш, от ковида де, да ни пази бог, къде си бе и ти,, кьорчо,,?!

Отговори
2 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?