1553

Прочут модел остана без книжка, не я познали от много операции

Житейските неволи заради драматичната си физическа трансформация разкри бразилската моделка, адвокатка и бивша парламентарна съветничка Денис Роша, която има и своя страница в социалната мрежа за възрасни Onlifans.

Оказва се, че е похарчила около 286 000 евро за пластични операции, но е станала толкова неузнаваем, че не можела да поднови собствената си шофьорска книжка. Тя сподели с феновете си "забавния" момент, в който се опита да поднови шофьорската си книжка, но не й я дали веднага, защото не приличала на себе си.

39-годишната моделка вече няколко пъти нашумя с външния си вид, а в Инстаграм е последвана от 5 млн. души. Служителите, които трябваше да й издадат шофьорска книжка, бяха объркани от значително уголемените й устни и новата форма на челюстта, носа и бузите.

„Не повярваха, че съм аз. Разбирам им работата и знам, че наистина трябва да проверят, но беше много забавна ситуация и не го очаквах“, каза Дениз, която трябваше да потвърди самоличността си с друг документ. Накрая тя им показа личната си карта на Бразилската адвокатска колегия.

„Никога не съм си представял, че ще трябва да премина през това. Знам, че съм се променила, но да ме питат дали съм аз е невъобразимо“, добави тя. За щастие в крайна сметка всичко беше решено и Дениз успя да получи шофьорската си книжка, но трябваше да направи нова снимка и да направи лицево разпознаване.

Дениз има три операции на гърдите, ринопластика, липосукция и "интимна хирургия", както и процедури с ботокс и фенолен пилинг на кожата. „Много съм доволна от резултатите и съм напълно убедена, че може да накарат хората да се чудят“, резюмира тя.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Известна е

Известна е

20.11.2023 | 09:49

За някой като нея безмозъчен фен на кухи кратуни. Поредния отпадък даван за пример.

Отговори
1 0
Това защо ?????,,

Това защо ?????,,

20.11.2023 | 09:24

Го показвате тази е никой не е хай тя е лаййй .....нооооооо. не е пример за показване а отпадък.

Отговори
1 0
rtrte

rtrte

19.11.2023 | 19:54

И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -----> https://tyny.to/suex

Отговори
0 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?