Следвайте ни

Проблеми за три зодии, на другите ще им върви

Водолеят

viber icon

Кафето не е същото, ако не го пиете, докато четете хороскопа на "Марица". Да ви е сладко и още веднъж успешна седмица!

 

ОВЕН

Да съхраните самообладание днес ще е по-сложно от обичайното. Импулсивни сте, избухливи и ще вземате решения в движение, като не ги обмисляте добре. Всичко това може да ви създаде главоболие е близко бъдеще. Запасете се с търпение и бъдете снизходителни към слабостите на другите. 

 

ТЕЛЕЦ

Днес ви се отдава възможност да се справите с много проблеми и да завършите неща, започнати по-рано. Ще получите информация, която скоро ще ви бъде полезна, така че не я споделяйте, дори и с най-близките си хора. Очаквайте добри новини. Може да обсъдите и важни семейни дела.

 

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден, в който може да започнете по сложни проекти. Организирани сте и знаете какво правите, така че ще се справите с всичко. Мнозина са готови да ви окажат помощ. Някои от вас ще спечелят нови надеждни съюзници, а други ще намерят нови приятели. 

 

РАК

Днес ще имате и напрегнати моменти. Не винаги ще се разбирате с близките си, а към вас ще има и доста претенции. Въпреки това, очаквайте интересни предложения. Днес имате висок творчески потенциал. Вечерта е време за нови идеи - странни, но успешни. Лесно ще намерете съюзници.

 

ЛЪВ

Спокоен ден, подходящ за привични и добре познати занятия. Едва ли ще имате някакви трудности, така че, ще се справите добре. По-сложно ще бъде, ако започнете нещо съвсем ново. Не е изключено да загубите много време, преди да разберете, как точно да започнете да действате. 

 

ДЕВА

Време е да започнете реализацията на идеите си, така че запретнете ръкави. Опитът ще ви бъде от полза, но може да се доверите на познати и проверени съюзници. Не работете самостоятелно. Вечерта намерете време за почивка и общуване с близки по дух хора.

 

ВЕЗНИ

Бъдете реалисти и не се поддавайте на илюзии. Точно в това ще е тайната за успех днес. Във всичко, което действително е важно, разчитайте само на своите сили. Близките ще ви зарадват с приятни изненади и добри новини. Срещи с приятели ще направят денят ви още по-хубав.

 

СКОРПИОН

Днес не подхващайте нищо ново. По-добре е да реализирате стари планове и неща, които отдавна сте замислили. Въпреки, че ще има по-интересни нови задачи, не се разпилявайте, а се съсредоточете върху приключването на старите. По-късно може да планирате важни срещи. Ще намерите общ език с полезни за вас хора.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес няма да имате сериозни проблеми. Възможно е леко забавяне в темпа на работа, но това не трябва да ви смущава. Интуицията ще ви подсказва, как по-бързо да постигнете поставените цели. Проверените методи често са по-ефективни, така че не е нужно да се мъчите с новости. 

 

КОЗИРОГ

Днес ще си правите правилни изводи, добре ще съпоставяте фактите и грешките ви ще бъдат сведени до минимум. Мнозина ще са ви благодарни за отличните съвети. По-късно ще се наложи да обсъждате въпроси относно финанси и имущество и ще успеете да намерите верните решения.

 

ВОДОЛЕЙ

Денят започва успешно. Ще се открият възможности, за които преди само сте мечтали, но въпреки това не бързайте с решенията. Имате време да помислите и да прецените спокойно ситуацията. Време за приятно общуване и разговори, за нови планове. Може да планирате и пътувания.

 

РИБИ

Ще имате възможност да разрешите заплетени ситуации и да намерите отговори на някои въпроси, които от доста време са ви безпокоили. Мнозина от вас ще разберат, че имат нужда да променят нещо в живота си. Лесно ще общувате, а много от разногласията ще останат в миналото.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?