46

Проблем след проблем с тях: Тези зодии са емоционално нестабилни

С най-голяма емоционална нестабилност се характеризират представителите на шест знака от зодиака. Това разкрива астроложката Анастасия Широкова. 

Ето кои са те:

Овен

Импулсивността на Овена се обяснява с влиянието на планетата Марс. Тази планета е огнена, бърза, войнствена. Това придава на Овен същия темперамент, импулсивност. Овенът знае как да се справи с дадена задача, но и е убеден, че няма по-добър подход от неговия, а това понякога му пречи.

Близнаци

Енергията на Близнаците е нестабилна заради планетата Меркурий, която ги управлява. Заради него представителите на този знак бързо губят вниманието и постоянството си, разпилявайки се върху всичко, което ги интересува. Ако не се преборят с това,  може да изпаднат в депресия и невроза.

Рак

Ракът се управлява от Луната. Това обяснява нервността и чувствителността на представителите на тази зодия. Астрологът отбеляза, че Луната е най-нестабилната, променлива и капризна планета. Представителите на този знак приемат нещата по-навътре от останалите и дълго помнят обидите и критиките.

Везни

Везните страдат от нерешителност, поради което имат неврози, основани на противоречията. Широкова обяснява това с факта, че управителят на знака е астероидът Хирон. Но липсата на равновесие прави Везните емоционално нестабилни.

Скорпион

Когато са наранени, емоционалното им състояние се влошава. Те са интензивни хора, които също могат да усещат нещата много дълбоко. И искат същото ниво на честност от близките си.

Риби

Представителите на знака Риби са най-чувствителни към външни вибрации. Те са настроени както към близката среда, така и към далечната, включително световните и космическите ритми. Прекарват всичко през себе си. Рибите са интуитивни, чувствителни и мечтателни хора, констатира астрологът, пише dariknews.bg.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?