46

Проблем мъчи Близнаците, друга зодия прибира голяма сума пари

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Малко вероятно е по пътя ви да се появи препятствие, което да не може да преодолеете. С изобретателност, постоянство и способност ще променяте плановете си в движение ще се справите добре и с най-трудните ситуации. Денят обещава парични постъпления, включително от неочаквани източници. 

ТЕЛЕЦ

Днес комуникацията ще ви е много добра. Често и с желание ще помагате на другите. Ще се опитвате да не отказвате на тези, които се намират в трудна ситуация. Благодарение на вашата инициативност, все повече хора ще ви подкрепят, а различията ще бъдат забравени. Очаквайте добри новини. 

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня не е добро за вземане на решения. Дори обсъждането на важни въпроси трябва да бъде отложено. Ще ви бъде трудно да намерите общ език и едва ли ще е възможно бързо да постигнете компромис. Но това е подходящият момент да помислите за бъдещето и да си съставите планове.

РАК

Обърнете специално внимание на интуицията си. Тя ще ви насочва в трудни моменти и ще ви подсказва с какво да се заемете първо, как да действате и на какво да обърнете по-голямо внимание. Съветите на околните няма да са ви от полза, дори и да са дадени от сърце. Ще имате повече работа, отколкото сте планирали.

ЛЪВ

Всяка дейност днес ще изисква повече внимание от обикновено. Това, което ви изглежда незначително, може да играе важна роля по-късно. Първата половина на деня ще е сравнително спокойна, докато втората ще ви донеси доста вълнения. В този момент може да е трудно да преговаряте дори с хора, които ви познават добре.

ДЕВА

Днес ще успеете да изберете правилния начин на действие, така че много от трудностите, възникнали през изминалата седмица да останат в миналото. Проблеми, които са се породили не по ваша вина, но са ви донесли неприятности, ще бъдат решени. На фона на всичко това, ще успеете да запазите добрия тон.  

ВЕЗНИ

Обичайните дейности и рутинните задачи, днес ще ви се струват много досадни. Наистина, това е страхотен момент да се заемете с нещо ново. Втората половина на деня е подходяща да завършите започнатото по-рано, да направите равносметка и да поставите някои финални точки. 

СКОРПИОН

Натоварен ден, наситен с приятни познанства. Разговаряйки ще научите много неща, които ще се окажат полезни в близко бъдеще. Ще имате възможност да решите и някои битови проблеми. Това ще изисква разходи, но е малко вероятно да става дума за значителни суми. Не е изключено и романтично увлечение.

СТРЕЛЕЦ

Денят започва с добри новини, може би не много важни, но вдъхновяващи. Стари познати ще напомнят за себе си. В непринуден разговор, може да получите важна информация. Не бързайте да я споделяте. Втората половина на деня не е по-лоша от първата, макар и малко по-интензивна. 

КОЗИРОГ

Първата половина на деня ще е много по-успешна. Сериозните срещи не трябва да се отлагат твърде дълго. Колкото по-важен е въпросът, толкова по-рано си струва да започнете да го обсъдите. Ще бъде полезно да отделите време и за почивка, както и да избягате от рутинните дела. 

ВОДОЛЕЙ

Страхотни ще сте в почти всичко, което правите днес. Нищо няма да ви изглежда трудно и за вас няма и непреодолими препятствия. Вероятни са неочаквани събития и новини, които ще ви развеселят. Ще имате възможност да разговаряте с хора, от които зависи работата ви. 

РИБИ

Днес ще проявите упоритост и няма да изоставите плановете си, да се откажете от започнатото или да пренебрегнете идея, която се е оказала трудна за изпълнение. Постоянството ви ще се отплати. Вероятни са неочаквани подаръци или приятни изненади, включително романтични.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?