46

Пробив след "Фермата": Мама Галя вдига имение на село, вижте имота

Култовата участничка обича родния край не само пред камерите

Една от култовите участнички във „Фермата“ Галя Генова, която участва в сезон две на селскостопанското риалити сбъдна една своя мечта – купи си къща на село, която иска да превърне във ферма.

Макар да не спечели, остави собствен отпечатък с грижата си към останалите и вечния ратай и затова бе наречена от останалите „мама“ Галя. В същият сезон участва и хлебаря Финци, когото гледахме и в последния излъчен Фермата – мостът на времето“.

"Винаги съм искала да имам къща на село и въпреки, че не успях да осъществя своята мечта, докато бях участник във Фермата. По Коледа стават чудеса и вече си имам къща на село и ще бъда истински фермер. Проблемът е, че вътре е в окаяно състояние и покрива е пред събаряне. Ако някой от участниците му е мъчно за Фермата е добре дошъл да помогне с труд и идеи!", казва тя.

Използвайки инерцията на популярността Галина Генова стана и координатор и кандидат от партията на Слави, но не успя да седне в кресло в Парламента.

Днес търси помощ и съвет от всички, които биха се отзовали да може да спретне собственото си стопанство и да види мечтата си в реалност.

Има доста работа да се свърши, докато това място се превърне в процъфтяващо стопанство, пише Вихрогон.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?