Следвайте ни

Признат грях - половин грях: Миро изплака срамен момент в живота си

viber icon

Половинката от известния в миналото дует "Каризма" - Миро, всеки ден благодари на бога, че го е отървал от алкохола. "Периодът, в който с жена ми се наливахме, премина. Е, не сме алкохолици, много лесно щяхме да станем. Слава Богу, това не се случи", казва изпълнителят.

Миро признава, че в момента се чувства като прероден и много му се работи. 

"Понеже не можех сам да спра да пия, почнах да се моля горещо с часове. При мен това беше се превърнало дълбоко вкоренен навик. Не само заради самия алкохол. Защото той е за хора, които страдат, които са съкрушени. Не само нямам нужда, а дори ме плаши. Жена ми не пие и чаша вино! Тя първа спря. С нашите професии е лесно да се отпуснеш. Тя е ресторантьор, хубаво е да посрещне гостите с чаша в ръка. И ето ти една чаша, втора чаша. С музиканта е също така. Хлъзгането става постепенно. Стигаш до дълбоката вода, подхлъзвайки се хиляди пъти“, допълва още Миро.

Според него в момента със съпругата си са по-щастливи и осъзнати от всякога.

"Осъзнахме, че не можем един без  друг, а често се налагаше да сме разделени - тя пътуваше, аз също имах концерти. Сега сме заедно и честно казано, вече нямам нужда да запълвам духовни празноти, и двамата нямаме“, обобщава Миро, цитиран от „България Днес“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Деската

Деската

03.10.2020 | 14:20

Ама и тази жена му е Мега грозна.

Отговори
4 2
Деската

Деската

03.10.2020 | 14:16

Ами допълнете се повече да станете трима.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?