Следвайте ни

Признаците, че не сте щастливи във връзката си

viber icon

За съжаление, връзките не са като меден месец, но колкото по-рано установите проблема, толкова по-скоро ще намерите решение, съветват от actualno.com.

Как да разберете дали сте нещастни във връзка:

 

Просто сте уморени

Щастливите връзки ни дават тласък на енергия, така че сме готови да преместим планини заради любимия човек. Всички задачи се изпълняват за половината време, допълнителната работа не изглежда толкова плашеща и ежедневните проблеми губят обхвата си, когато сме във вълнение от очакване на срещата.

 

Когато не намерите нищо приятно във времето си заедно, тогава не търсите оправдание. Намерете причината за вашата умора във връзката и тогава всичко ще се нормализира.

 

Търсите оправдания

Забелязали ли сте, че сте престанали да проявявате желание да бъдете заедно? В нормалните отношения хората, напротив, търсят вратичка, за да видят своята сродна душа възможно най-скоро. Спрете да обвинявате всички за внезапните семейни проблеми - вместо това седнете на масата за преговори и намерете проблема в любовната си връзка.

 

Хващате се в лъжа

Опитът да убедите себе си и партньора си, че се справяте добре, ако всъщност не е истина, е лош сигнал. Вярвате ли, че имате добри отношения и все още сте лудо влюбени един в друг? Но ако се хванете да мислите: как се справяте и казвате дежурната фраза като „Всичко е наред“, тогава има проблем. В противен случай щяхте да отговорите незабавно и дори да не помислите колко верни са вашите думи.

 

Вие флиртувате

Още един знак, че нещата не вървят добре във връзката. Започвате да обръщате внимание на други мъже и да флиртувате с тях. Дори да нямате предвид нещо подобно, самият факт, че си позволявате малко повече от обикновена комуникация, казва, че трябва да търсите причините за вашата промяна във връзката. Това означава, че чувствате, че ви липсва любов и разбиране от вашия мъж.

 

Говорите по-малко

Преди можехте да говорите с часове на различни незначителни дребни неща, а след това сте станали по-затворени. Не искате ли да бъдете дълго време заедно, да споделяте преживяванията си, да поддържате разговор? Това показва, че сте нещастни във връзката си.

 
 

Постоянно сте в лошо настроение. Проблемите в отношенията носят множество негативи. Трудно ви е да бъдете в добро настроение, постоянно сте тъжни и не можете да намерите причината за това състояние, искате да бъдете по-често сами, всичко излиза от контрол. Това е поредният червен флаг. Много е важно да откриете корена на проблема, защото той не винаги е във връзката. Може би е време да смените работата, да си намерите хоби или да си вземете малко почивка.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?