Следвайте ни

Призна си! Женен продуцент ли е мъжът до Ева Веселинова

viber icon

„Вече две години вървим ръка за ръка! Две години, през които медиите изписаха какви ли не лъжи по мой адрес. Но аз мълчах и пазих любовта ни! Защото щастието обича тишината, а не гръмките думи и показността. Щастието обича да е необезпокоявано и неопетнено. Живеем в много показен свят, но щастието е нещо различно. Когато си истински щастлив, ти просто се отдаваш и искаш да запазиш щастието в себе си – далеч от хорската злоба и вечните съдници, които дебнат зад всеки ъгъл.

Нямаш нужда да споделяш с всички и да си правиш реклама. Щастието се споделя и изживява само с най-близките хора! Така и беше през тези години. През цялото време всички питаха дали имам човек до себе си. Ето, сега знаете!

Имам човек до себе си! Млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и „тайнствен благодетел”. Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ, който жълтите медии толкова дълго време ми градят. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа – не ми пука!”, написа Веселинова в социалната мрежа. И допълни, че най-близките й хора знаели за гаджето, но не е искала да прави връзката си публично достояние.

Явно на усмихнатата блондинка й е писнало да я набеждават за любовница на женен продуцент и е решила да затвори устата на клюкарите. Някои я поздравиха за думите, други пък подходиха с недоверие към въпросния кадър. „Е, от тази ръка, която се вижда на снимката, нищо не става ясно! Може да е на всеки!”, коментират недоброжелателите на Ева

В момента Веселинова се намира на житейски кръстопът. Тя две години работи в  „На кафе” като коментатор редом до Гала, Кристина Патрашкова и Юлиян Константинов, но от тази есен не е част от предаването. Запознати твърдят, че хубавицата била недолюбвана от колегите си, а водещата Гала открай време не можела да я понася. Блондинката обаче е категорична, че между нея и останалите членове на екипа никога не е имало напрежение.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ценител

ценител

27.09.2020 | 20:40

Евчето има разкошна пyтка, бижу.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?