4232

Приятни изненади за Козирозите, късмет очаква Стрелците

Успешна седмица с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Денят няма да донесе важни победи и кардинални промени, но ще премине приятно. Със сигурност ще имате поводи за радост и няма да липсват добри новини. Струва си да говорите в неформална обстановка с колеги и други хора, които споделят вашите професионални интереси.

 

ТЕЛЕЦ

Не водете важни разговори сутринта. По това време ще ви бъде трудно да съберете мислите си и да намерите точните думи. Днес ще свършите чудесна работа, ако действате сами. Опитвате се да не си губите времето. Така ще приключите с всички изостанали задачи.

 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще ви мине добре, с много нови идеи и планове. Със сигурност ще ви предложат нещо интересно, а интуицията ще ви подскаже, дали да се съгласите. Мнозина ще бъдат изненадани от вашата проницателност. Ще получите позабравени пари, които ще ви дадат възможност да реализирате някои идеи.

 

РАК

Денят ще бъде благоприятен за всякакви дела. Опитът ще ви помогне бързо да разберете сложни въпроси и да намерите най-краткия път за решаването им. Всичко това ще ви натовари и е добре да потърсите развлечение. Вечерта ще ви донесе романтична изненада.

 

ЛЪВ

Денят ще започне с необичайни идеи. Малко вероятно е те да бъдат приложени веднага, затова започнете с търсене на съюзници. За щастие, това няма да ви отнеме много време. Сред тези, които ще искат да помогнат, може да има влиятелни хора, които ще окажат голямо влияние върху реализацията им.

ДЕВА

Денят ще е идеален за пътувания, особено такива, свързани с бизнес дела. Те ще се окажат сполучливи и ще донесат дори по-добри резултати, отколкото сте очаквали. Преговорите с потенциални партньори също няма да ви разочароват. Някои от вас ще имат шанс да сменят сферата си на дейност.

 

ВЕЗНИ

Денят ще премине добре. Ще успеете да се справите бързо с някои важни неща или да намерите правилния отговор на въпрос, който тревожи всички напоследък. Бъдете готови да научите нови неща и да приемате полезен опит. Днес със сигурност ще имате нужда от това.

 

СКОРПИОН

Сутринта няма да ви бъде възможно да избегнете конфликтните ситуации. Емоционално ще сте нестабилни, затова е препоръчително да работите самостоятелно. По-късно настроението ви ще се подобри значително и ще имате поводи за радост. Ще ви остане време да помислите и върху бъдещите си планове.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес ще имате шанс да спечелите някои важни победи и да се справите добре с трудни казуси. Това не означава, че всичко ще се случва лесно. Но със сигурност ще разберете, че резултатът си заслужава и няма да пестите усилията си. По-късно ще дойде благоприятен момент за решаване и на финансови въпроси.

 

КОЗИРОГ

Денят ще бъде благоприятен за бизнес общуване. Подходящ е за среща с потенциален работодател или за сериозен разговор с ръководството. Ще стане ясно върху какво трябва да се съсредоточите първо. Любими хора ще ви зарадват с приятни изненади, добри новини или интересни предложения.

 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде благоприятен за общуване. Ако искате да споделите идеите си, направете го – днес ще е подходящият момент. Със сигурност ще получите подкрепа и ще се появят желаещи да помогнат в реализирането им. Вероятни са успешни съвпадения, които ще ви открият нови възможности.

 

РИБИ

Началото на деня ще е по-подходящо за размисъл, отколкото за решителни действия. По това време ще е добре да се правят планове, да се обсъждат и да се сравняват различни сценарии. Подходящият момент да направите нещо сериозно ще дойде по-късно. Внимавайте да не го пропуснете.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?