2374

Приятни изненади за две зодии, важна среща за Стрелеца

Насладете се на петъчната сутрин с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Избягвайте излишните приказки и не бъдете откровени с всички. Колкото по-малко се знае за вашите занимания, толкова по-добре. Работейки самостоятелно, може да имате по-добри резултати, особено там, където е нужен творчески подход и фантазия. Денят не е подходящ за сключване на сделки.

ТЕЛЕЦ

Спокоен ден, в който ще успеете да завършите изостанали задачи, както и да реализирате някои идеи. Често ще ви предлагат помощ, която не бива да отказвате. Не е изключено днес да бъде поставено и начало на нова романтична история. Новини ще объркват плановете ви за почивка.

БЛИЗНАЦИ

Преди обед ще имате проблеми в общуването. Необходимо ще ви е повече търпение. Ако съхраните спокойствието си, ще намерите начин да потушите свадите и да разрешите възникналите проблеми. Вечерта е време за приятен отдих. Неочаквани срещи ще ви зарадват.

РАК

Нелош ден, макар че положителните емоции няма да са в изобилие. Добре е да се занимавате с дела, които ви вдъхновяват и помагат да забравите неприятните мисли. Ще погледнете по нов начин на много събития от миналото, ако поговорите с някой, който и преди ви е давал отлични съвети.

ЛЪВ

Утрото обещава приятни изненади. Ще настъпят събития, които отдавна сте чакали. Не е изключено да се появят и нови съмишленици. С тяхната подкрепа доста ще улесните живота си. Следобед е време за дребни покупки. Може да обсъдите и важни финансови въпроси, но не бързайте с решенията.

ДЕВА

Бъдете готови за тежки разговори. Важно е да съхраните самообладанието си. Ако това ви се получи, беседите ще минат добре. Може да се сдобиете с успех в нещо важно, благодарение не на знанията и уменията ви, а на късмета, че ще сте попаднали на правилното място в точното време.

ВЕЗНИ

Напрегнат ден. За да  върви всичко добре и да свършите нещата, които сте планували, трябва да държите емоциите си под контрол. Не се разсейвайте и се доверете на опита, който сте натрупали през годините. Отношенията ви с близките ще са сложни, но ще успеете да задържите обстановката спокойна.

СКОРПИОН 

Днес ще научите много полезни неща. Не се стеснявайте да задавате въпроси - учете се от хората, чийто опит заслужава уважение. Имате шанс да създадете полезни делови връзки. Приятели ще ви зарадват с неочаквани подаръци и добри новини. Вечерта ще ви донесе изненада.

СТРЕЛЕЦ 

Подходящ ден за срещи с хора, на които искате да направите добро впечатление. Лесно ще се получи, ако сте естествени и непринудени. Обаянието също ще ви помогне. Благодарение на него ще намерите нови и влиятелни съюзници. В личните си отношения бъдете по-търпеливи.

КОЗИРОГ

Днес и най-обикновените дела ще изискват повече усилия от обичайното. Трудно ще се съсредоточавате. Многото нови задачи ще бъдат предпоставка да реагирате по-бурно от обикновено. Може да се справите със ситуацията и да я използвате в своя полза, ако запазите спокойствие. 

ВОДОЛЕЙ

Ползотворен ден. С колкото по-важни и сериозни неща се захващате, толкова повече са шансовете ви да се справите. Правилно сте оценили приоритетите си и не се увличате от несъществени дейности. Време е да обсъдите въпроси, свързани с работата и бизнеса. Влагайте творчество в заниманията си.

РИБИ

Първата половина на деня ще е напрегната. Не всички от вас ще успеят да избегнат разногласията. Ще водите горещи спорове и може да се стигне до непричтни конфликти. Ситуацията ще се подобри, ако направите някои компромиси. Намерете време да обсъдите с близките си бъдещи проекти.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?