3906

Приятни изненади радват Близнаците, щастливи случайности за Козирозите

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Не се обезсърчавайте, ако денят ви не започне добре. Влиянието на положителните тенденции скоро ще се засили и ще усетите промени към по-добро. Сутринта трябва да се опитате да избегнете споровете, а обсъждането на сериозни въпроси да отложете за друг ден. Днес едва ли ще бъде градивно.

ТЕЛЕЦ

Намирането на общ език с другите днес няма да е лесно. Не се ядосвайте за дреболии и не се поддавайте на провокации. Не позволявайте на никого да ви извади от равновесие. Решаването на някои задачи може да отнеме повече време, отколкото сте предполагали, поради неочаквани трудности.

БЛИЗНАЦИ

Очакват ви приятни изненади и добри новини. Поради неочаквани събития, някои от вас ще трябва да променят плановете си, но няма да са на загуба, ако се опитат да се възползват максимално от ситуацията. Най-забележими успехи ще постигнете там, където са необходими изобретателност и креативност.

РАК

Запазването на спокойствие ще бъде по-трудно от обикновено. Дори малките събития, във вашите очи, могат да изглеждат много важни. Не бързайте да взимате решения. Ще отнеме известно време, за да разберете всичко и да се ориентирате как най-добре да действате. Хора, които сте подкрепяли неведнъж, ще ви помогнат в това. 

ЛЪВ

Денят ще е доста напрегнат. Хората около вас ще се месят в работите ви по-често от обикновено, като понякога ще ви дразнят сериозно. Но ще се справите с негативните емоции и ще намерите начин да изгладите напрежението без се карате с никого. Способността ви да преговаряте и да намирате компромиси ще впечатли мнозина. 

ДЕВА

Денят ще е благоприятен за общуване. Подходящ е както за обсъждане на служебни въпроси, така и за разговори по лични проблеми. Днес всички ще ви слушат внимателно и ще вземат предвид вашата гледна точка. Вероятни са промени към по-добро в отношения, които доскоро са били напрегнати. 

ВЕЗНИ

Трябва правилно да подредите приоритетите. Заемете се с най-трудните задачи и ще справите с тях перфектно. Започнете с това, което е наистина важно и не се разсейвайте, докато не постигнете желания резултат. Всичко, което правите за другите днес, ще бъде от полза и за вас. 

СКОРПИОН

Фокусирайте се върху важни неща. Днес звездите ще бъдат на ваша страна. Благодарение на тяхната подкрепа ще се справите перфектно с много трудни задачи и ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Не е изключено началото на приятелски или романтични връзки.

СТРЕЛЕЦ

Едва ли е възможно да се придържате към предварително начертания план за деня. Много по-вероятно е да се наложи да импровизирате и да измислите нещо в движение. Ще се справите с това, стига да не се тревожите твърде много. Със сигурност опитът, натрупан преди много време, ще бъде полезен.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще ви зарадва с добри новини и щастливи случайности. В този момент не са изключени и приятни срещи. Преговори, за изхода на които сте се притеснявали, ще приключат успешно. Не са изключени парични постъпления, включително от неочаквани източници.

ВОДОЛЕЙ

Малко вероятно е денят да мине без дребни недоразумения или злощастни съвпадения. Те обаче няма да имат сериозни последствия и скоро ще бъдат забравени, така че не трябва да се притеснявате много. Наблизо ще има хора, готови да помогнат, ако е необходимо. Чувствайте се свободни да се свържете с тях за подкрепа или съвет. 

РИБИ

Не трябва да започвате деня с важни разговори или обсъждане на сериозни въпроси, свързани с работата или личните ви дела. Проявете търпение и не влизайте в конфронтация. С течение на времето ще стане много по-лесно да намирате общ език с другите и да решавате организационни въпроси.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Сталин умря

Сталин умря

20.08.2023 | 18:50

А ти отново ядеш ли ядеш, да ти са,, слатки,, дърта цк..!

Отговори
0 0
Ленин

Ленин

20.08.2023 | 11:20

Сталин Cере Сутрин Рано

Отговори
1 0
Охлювът

Охлювът

20.08.2023 | 11:12

Трупам стаж у интернет!

Отговори
0 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?