2374

Приятелството се скъса: Интригите във "Фермата" разплакаха Финци

След множеството коментари след снощния епизод на „Фермата“ Веселка се обърна към всички зрители и фенове на предаването:

Всяка жена е красива! Всяка жена има талант! Всяка жена е силна!
Но всяка жена е ранима и под усмивката и уверения поглед много малко хора могат да погледнат. Много малко хора имат силата и умението да виждат души!
Това което пиша беше провокирано, излизам с апел.
Моля Ви от сърце не бъдете толкова крайни, не бъдете осъдителни, ние сме хора, хората не са перфектни, хората грешим, хората понякога крещим, плачем, обиждаме…
Учим се, понасяме удари…
Но всеки намира смисъл и правилен път от своя мироглед.
Ако обърнем живота си във валута, колко струва да бъдем добри? Колко струва да бъдем човеци? Колко струва да се научим да бъдем достойни хора. Да всичко има цена и тя не е малка. Но всички имаме пример който да дадем и ние избираме какъв да е той!

Много неща се случиха този ден, който стартира със скандал между най-добрите приятелки Веси и Аксения и то провокиран от Камелия, която много тънко прави интрига и се оттегля като страничен наблюдател.

Не много приятни реплики отправи Аксения към нея, което дълбоко я нарани и изглеждаше, че приятелството им виси на косъм, пише Vihrogon.

Но това, което написа Веси днес звучи много мъдро и проникновено, мисли и думи на едно младо момиче, но с дълбока душа и огромен талант, както се видя и от стихотворението, което прочете на фермерите и което разчувства всички и изкара сълзите на Финци:

Докосна сърцето ми, докосна душата ми. Весето е номер едно, тя пише неща, които не трябва да останат в тефтера, коментира той и този неин талант се вижда и в днешното обръщение към феновете на „Фермата“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Toto Rino

Toto Rino

14.11.2022 | 07:55

Da vi eva i boklucite

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?