Следвайте ни

Мисис Баба посрещна ЧРД с Джулая на Рахат тепе

viber icon

Мисис Баба 2019 Стефи Стаменова отпразнува своя рожден ден днес, като посрещне Джулая на Рахат тепе. Тя беше там за изгрева заедно с нейни приятелки, които нарича "богини и русалки".

Стаменова е родена точно сутринта на 1 юли и затова всяка година традиционно се събира с дамската си компания в 5.30 на тепето. След това минават през Главната за кафе. "Миналата година след посрещането моите момичетата ме изненадаха, като ме закараха на басейн извън града. Всичко беше подготвено. 

Очакваха ме с торта и балони. Не носех бански, но това не се оказа проблем. Бяха предвидили всичко.Тази година ме предупредиха по-рано да подготвя куфар с дрехи за всички сезони. Мога да очаквам всичко най-прекрасно от тях. Казват, че 1 юли е националният празник на богините и русалките, с които провеждам обученията", заяви рожденичката за вестник "Марица". 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Начи си милфка

Начи си милфка

01.07.2020 | 11:02

Баба, Стефи, но от културните май...!

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?