4232

Приятелката на Ал Пачино: Не се виждам в булчинска рокля

Нур Алфала, жената, от която Ал Пачино има дете, се оказа, че не е от хората, които си представят да се видят в булчинска рокля

В разговор за "TMZ Ноор" 29-годишната сподели: "Не съм от тези, които искат сватба, и не мисля, че с Ал ще се обвържем до такава степен". Въпреки това "празниците ще прекарат заедно".

Признанието ѝ идва няколко седмици след като двамата с актьора постигнаха споразумение за попечителство над петмесечното им дете. Според документи, изнесени за TMZ, 83-годишният актьор се е съгласил да изплаща 30 000 долара месечна издръжка на Алфала, която е с 54 години по-млада от него. Таблоидът съобщава, че това е долната граница на плащанията за носителя на "Оскар", тъй като месечното му задължение може да се увеличи с течение на времето в съответствие с доходите му. Освен 30 хиляди, той също така ще плаща и за образованието на Роман, което годишно се равнява на 15 000 долара, които ще бъдат вложени в образователен фонд за времето, когато детето порасне. 

Според TMZ той ще продължи да плаща и за други разходи, които вече е правил за приятелката си и детето им, включително над 10 хиляди на нощ за наемане на медицинска сестра. Изданието съобщава също така, че споразумението за попечителство позволява на актьора и Алфала да си поделят законното попечителство над сина им, но тя ще има основно, докато Пачино ще има право на посещения, пише още dir.bg.

Родителите ще трябва и да се споразумеят с кой от тях Роман ще прекарва празниците - ако не се окаже, че ще празнуват заедно като семейство.

Междувременно все повече се говори, че двамата са разделени макар представител на Пачино да отрече това пред "Daily Mail".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Този

Този

01.12.2023 | 08:25

Никога не се е женил така ,че тая да не се надява.

Отговори
2 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?