71

Приятели предатели! Забиха нож в гърба на Слави, не може да се съвземе СНИМКА

Слави Трифонов получи пореден удар от приближени до него хора

Барабанистът Венелин Венков и певицата Невена Цонева решиха да напуснат Ку-ку бенд, а шоуменът е известен с това, че трудно преглъща подобни раздели, които приема за предателство. 

Няколко часа след сбогуването им на Слави му се наложи да види още една неприятна гледка, която дълго ще се запечата в съзнанието му. Предателство от още двама негови подчинени, на които дължи голяма част от телевизията си. Ако и те решат да си тръгнат, то с телевизионната му кариера е свършено.

БЛИЦ

Оказа се, че Венелин Венков е отпразнувал раздялата със Слави с част от екипа му. Той пусна снимка с Йордан Йончев - Гъмзата и актьорът Краси Радков, които са сред най-отявлените кадри на Дългия. Тримата се събрали навръх Гергьовден, но истинският празник е новото начало на Венко и жена му Невена. 

Запознати издават, че това не се харесало на Слави и го приел като предателство и заговорничене зад гърба му. Силно се притеснявал, че примера на Венко и Невена ще последват и други негови подчинени, тъй като телевизията му не е доходоносна и заплатите им не са високи. 

Слави все още помни трудните раздели с Цветелина Грахич, Деси Добрева, Алекс Раева, както и още много други, предаде show.blitz.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?