1553

Принцесата на Монако изчезна и от социалните мрежи

Инстаграм акаунтът на принцеса Шарлийн от Монако изчезна от социалната мрежа малко след като се появиха слуховете за раздялата й с Албер II. Интернет потребителите са забелязали това, защото доскоро страницата в Instagram на Шарлийн беше достъпна. Там принцесата споделя моменти от личния си живот с абонати, публикува снимки със съпруга си и децата си – 8-годишните близнаци Жак и Габриела.

Този акаунт обаче наскоро беше изтрит или деактивиран. Сега в Instagram можете да намерите само страницата на Charlene Charity Foundation, която учи на плуване деца от бедните страни по света.

Случаят изглежда подозрителен за потребителите, тъй като наскоро редица европейски медии съобщиха, че Шарлийн живее в Швейцария и се среща със съпруга си „само по график“. Журналистите твърдят, че тя и Албер само създават вид, че всичко върви гладко в семейния им живот. Всъщност това не е така, но Шарлийн обеща да идва в Монако за официални събития, след което й беше позволено да вижда децата си по-често.

Разбира се, двойката побърза да отрече слуховете. Онзи ден в мрежата се появиха снимки, на които двойката беше изобразена на почивка с децата си в Корсика. Мнозина обаче не повярваха на тази семейна идилия, смятайки я за "инсценирана".

Току-що се появи още един повод за клюки около кралското семейство на Монако. Факт е, че Алберт II присъства на рождения ден на своя извънбрачен син Александър Грималди, който навърши 20 години. Снимка от почивката беше споделена от майката на младия мъж, бившата стюардеса на Air France Никол Коуст. С нея Албер II имаше тайна връзка още преди брака си с Шарлийн. Принцът на Монако обаче идваше на рождения ден на сина си, когото официално призна. Наскоро Александър даде интервю за Point de Vue, в което говори за връзката с баща си и сестра си Джазмин Грейс Грималди, незаконната дъщеря на принц Алберт от американката Тамара Ротоло.

Припомняме, че слуховете за разногласия в отношенията между Шарлийн и Албер циркулират от дълго време. През 2021 г. по време на пътуване до Южна Африка Шарлийн се разболява тежко и прекарва 10 месеца далеч от семейството си, а скоро след завръщането си в Монако отново заминава за Швейцария за лечение.

Журналистите писаха, че принцесата е била в клиника, където лекуват нервни разстройства. Впоследствие тя все пак се върна в двореца и започна да се появява на официални събития, но на снимките изглеждаше депресирана. Албер отдава всичко на факта, че жена му все още не се е възстановила напълно. Още тогава изданието Voici съобщи, че Шарлийн и Албер уж са сключили споразумение, според което принцът се задължава да плаща на съпругата си за съвместни излизания.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?