Следвайте ни

Принц Уилям с шокиращи новини за децата си СНИМКИ

Онзи ден 37-годишният британски принц Уилям се срещна с победителите в годишната награди на фондацията на принцеса Даяна. По време на срещата, която се проведе в двореца Кенсингтън, херцогът на Кеймбридж говори много за децата си.

Британският престолонаследник съобщи неочаквани новини за случващото се между нея и по-големия й брат – принц Джордж.

Оказа се, че между тях има сериозно съперничество.

Принц Уилям каза, че шестгодишният принц Джордж и четиригодишната принцеса Шарлот често се състезават помежду си.

„Разговарях с принц Уилям и той каза, че по време на футболната игра дъщеря му Шарлот често стои на вратата. Джордж понякога й казва след това: „Шарлот, по-добър съм от теб“. Тогава херцогът казва на сина си: „Джордж, Шарлот може да бъде толкова добра, колкото и ти“, това споделя 14-годишната носителка на наградата на фондацията на принцеса Даяна Оливия Ханкок.

Жената добави, че принц Уилям й е споделил, че „отглежда трите си деца в изолация от половите стереотипи и ги учи да се уважават взаимно, както и да проявяват това качество към всички останали хора“.

Британският престолонаследник казал още, че той и съпругата му Кейт Мидълтън от ранна детска възраст учат децата си да спортуват редовно. Освен балет и фехтовка, Джордж и Шарлот се занимават и с плуване.

Уилям каза, че най-големият му син и дъщеря му вече са доста добри във водата и също призна, че двамата с Кейт имат голяма заслуга за това.

Все още е рано да се говори за спортните постижения на Луи. Все пак той е една на годинка и половина“, отбелязва гордият татко. 

Все пак медиите на Острова отблеязват, че преди време се появи информация, че последното дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън често пъти е с тях по време на музикалните уроци, които те самите посещават.

Източник: jenata.blitz

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?