1553

Принц Хари си призна за стритийзьорка, водка и гаджета

Че не беше най-кроткото момче - е ясно. Но все повече скандали изплуват от миналото на принц Хари. 
Той се яви в съда, за да свидетелства по дело срещу издателската група Mirror Group Newspapers. Кралският син се появи на среща във Великобритания, където говори за това как таблоидите нахлуха в личния му живот. Херцогът на Съсекс обвини вестника, че е подслушвал личния му телефон от 1991 до 2011 г. и е използвал получената информация, за да публикува скандални статии.

По време на разследването Хари си спомни скандала от 2006 г., когато стана известно, че той е посетил стриптийз клуба Spearmint Rhino с приятели, където се твърди, че определен модел седи в скута му. Ситуацията се превърна в скандал, тъй като по това време той е във връзка с Челси Дейви. Последната разбрала за ситуацията, „изгуби нервите си, за да му крещи половин час по телефона“, обясняват свидетели.

Принц Хари отбеляза, че данните са получени незаконно. „Знам, че номерът на моята приятелка странно се озова в ръцете на журналистите от Mirror, че те вероятно са прегледали данните за разговорите ѝ и са видели пропуснати обаждания и са успели да съберат история въз основа на това. Беше много подозрително, че имаха нейния номер“, каза херцогът на Съсекс.

Като се позова на вестникарска статия, Хари каза на съдията, че едва разголената стриптийзьорка, с която беше хванат, приличала на мис Дейви.

Принцът си спомни и за други жени в живота си, включително Каролайн Флак. Той заяви, че подробностите за неговото частно парти са получени незаконно от пресата. „Тази вечер беше само между мен, Каролайн, която вече не е с нас, и моя приятел Марк Дайър. Тримата си изпращахме гласови съобщения, обсъждайки подробностите от тази вечер“, цитира The Sun престолонаследникът.

Херцогът е бил вбесен и от публикация, в която се твърди, че е пил водка в нощния клуб Mayfair Amika след раздялата с мис Дейви. „Беше жалко, че такъв личен момент се превърна в смешен“, добави още принцът.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
А кога

А кога

14.06.2023 | 13:40

Ще раздава резервни части за другите от фамилията .

Отговори
2 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата