3906

Принц Хари и Меган Маркъл осиновиха кокошка ВИДЕО

Принц Хари и Меган Маркъл посрещнаха нов член на семейството! Kралската двойка осинови Синки - ранена кокошка, която преди е била собственост на тяхната добра приятелка и съседка Елън де Дженеръс.

65-годишната Елън потвърди новината в Instagram и даде на феновете актуална информация за Синки. Тя разкри, че птицата е била тормозена от другите кокошки в имението Монтесито, което споделя със съпругата си Порша де Роси.

Преди три седмици тя написа в Instagram: "Имахме кокошка, която си нарани крака, така че я преместихме в мивката ни. Порша ѝ купуваше комплект кърпи за гости"."

"Кракът на Синки е оправен, но кокошките ни все още я кълвяха, така че се наложи да я преместим. За щастие в курника на нашите приятели Хари и Меган имаше място за още една. Все още не сме сигурни каква ще бъде нейната съдба с кралското звание", написа Елън.

По-късно телевизионната водеща сподели видео, на което Синки е щастлива с останалите домашни кокошки в дома на Хари и Меган

Тя написа под клипчето: "Синки се чувства добре в новия си дом".

По време на интервюто си с Опра Уинфри кралската двойка, която има две деца - принц Арчи и принцеса Лилибет, показа своя кокошарник, който беше наречен "Кокошарникът на Арчи", и обясни, че кокошките са спасени от калифорнийска фабрична ферма.

Според Хари Мегън винаги е мечтаела за кокошарник: "Тя винаги е искала пилета“, пише hellomagazine.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Занимават се с простотии,

Занимават се с простотии,

16.01.2024 | 06:20

защото им е спокойно, а на нас внасят напрежение и военни бази.

Отговори
4 0
Дали

Дали

16.01.2024 | 05:54

могат да си ЕПММ?

Отговори
1 0
Оффф

Оффф

16.01.2024 | 05:45

Голяма новина няма що

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?