Следвайте ни

Президентът Румен Радев катери Пирин СНИМКИ

viber icon

Румен Радев катери Пирин (СНИМКИ)  

Президентът Румен Радев публикува ефектни снимки от похода си в Пирин планина. Държавният глава участва в акцията на Асоциацията на планинските водачи за доставяне на строителни материали и оборудване за новоизградения заслон до „Кончето”.

„Българските планини са не само безценен природен ресурс, но и част от националната ни идентичност. Затова институциите трябва да бъдат съпричастни с инициативите на Асоциацията на планинските водачи в България, за да може нашите планини да стават по-достъпни и безопасни за младите хора.

Днес заедно с планински водачи, алпинисти и доброволци проведохме поход, с който бяха доставени материали за оборудване на новоизградения заслон до седловината „Кончето“ в Пирин планина. Можем да запазим планините си от всякакви посегателства, безобразна сеч и бракониерство, само ако бъдем непримирими като общество към тези негативни прояви”, написа президентът.

Румен Радев заедно с доброволците и алпинистите, доставили материали за заслона до "Кончето". Снимка: Фейсбук профил на Румен Радев

 Източник:  Lupa.bg

Коментари

Публикувай

Коментари (1)

мимето

22.08.2019 | 20:50
0 2

Таман като му мине мерака за президентстване ще го направим горски на Валели тепе.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?