3906

През първите дни на ноември се сбъдват мечтите на тези 3 зодии

През първите дни на ноември три зодиакални знака трябва да се възползват най-много от шансовете за успех и сбъдване на мечти. 

На първо място Слънцето в Скорпион е основният ни астрологичен благодетел в първите дни от ноември. Тъй като Марс e в съвпад с Меркурий в Скорпион, това добавя тежест към енергията, а фокусът е върху действието, а не върху съзерцанието.

Поемете отговорност за мечтите си, правете планове, потърсете съвет от тези, които са правили нещо подобно. Възможностите ви дебнат на места, които може би не сте предполагали досега.

Тъй като енергията през идните дни е толкова скорпионска и стихийна, уверете се, че действате обмислено, като същевременно се вслушвате в интуицията си. За три определени знака най-силно важи това, че сетивата им ще се изострят и ще успеят да видят възможности и истини, които са пропускали. Ето и кои са те:

Овен


Тази седмица изпитвате нужда да забавите темпото, но това не е нещо лошо. Колкото повече си позволите да се отпуснете и да си починете, толкова по-силни ще се почувствате следващата седмица. Някои от вас дори може да се завърнат към стари хобита и занимания, които носят радост на душата ви. Северният възел в Овен по подразбиране е ваш основен благодетел в този момент. Важен за вас е и съвпадът на Слънцето и Марс в Скорпион. Ако сте отворени към уроците, които Вселената иска да научите, ще разберете защо Овен и Скорпион споделят един планетарен управител – Марс. Енергията на Марс не може да бъде задържана, тя трябва да бъде освободена, обикновено чрез решителни действия. Марс ни помага да приемаме предизвикателствата със смелост и състезателен дух. Затова обърнете внимание на новите си идеи и желанията да поемете в различна посока.

Дева


Дева, космическите сили са твърдо на ваша страна тази седмица, особено по въпроси, свързани с вашата кариера и лични финанси. Възползвайте се от тази благословия, за да изясните наистина какво искате за бъдещето си в материален план. Може дори да намерите възможности да увеличите стойността си или да бъдете по-търсени в кариерата – не ги подминавайте. От вас се иска само да вложите малко повече усилия и ангажираност в делата си.

 

Козирог


Козирози, чувствате, че имате силата да сбъднете и най-съкровените си желания, така че какво чакате? Просто се уверете, че насочвате своята енергия към намерения, които са обмислени и са наистина за ваше добро. С ретрограден Юпитер в Телец и Венера в Дева, които се проявяват като ваши астрологични благодетели тази седмица, от вас се иска да обърнете внимание на малките детайли, които често делегирате на подчинените си или оставяте на началниците си. Уроците и прозренията ще дойдат след това, пише edna.bg. Може да осъзнаете нещо важно, което да доведе до повратна точка в живота ви през ноември и декември. Не забравяйте да имате позитивно отношение и да вярвате във всичко, с което се захващате, за да се радвате на максимален успех.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?