Следвайте ни

През февруари три зодии откриват любовта на живота си

viber icon
Козирог
 
 
За необвързаните представители на зодия Козирог вторият месец на годината е съвсем възможно да отвори отново любовната страница с човек, за която са смятали, че е отдавна затворена. Козирози, Сатурн влиза във вашия знак в края на януари и създава благоприятни възможности в професионално отношение.
 
Това обаче ще повлияе и на самочувствието ви, защото вие сте сред личностите, за които кариерната реализация е от особено голямо значение. Успехите ви на работа ще ви накарат да се чувствате по-уверени и успешни, а това от своя страна ще ви представи в нова роля пред хора, които не са ви оценили достатъчно в миналото.

 

Случайна среща с бивш партньор, който ще бъде запленен от новото ви „аз“, е възможно отново да разпали страстта помежду ви. Съветваме ви обаче да подхождате внимателно и да се опитате трезво да прецените ситуацията. Невинаги една-две огнени нощи могат да променят изцяло отношенията с хора, които са ни разочаровали преди.

 

 
Близнаци

 

Отминала тръпка от миналото може да се завърне и да разпали любовния живот и на Близнаците през февруари, вещаят астролозите. В първите месеци на годината вашата харизма и чар ще са изключително силни, уважаеми Козирози, и това няма да остане незабелязано от представителите на противоположния пол. Има голям шанс някой, който е бил безразличен към вас в миналото или не е споделял вашите силни чувства, да бъде запленен от обаянието ви сега. Ще разберете и какво е пречило на стара връзка да потръгне – причините може да са били обвързани с независещи от вас обстоятелства или просто да не й е било „времето“.

 

 
Разположението на звездите за вас в настоящия период създава и благоприятни моменти за годеж и сключване на брак, така че е възможно старата несподелена любов от миналото да се превърне във вашият сериозен спътник в живота. Не се изненадвайте, Близнаци, плановете на небето невинаги са такива, каквито си ги представяме, така че просто се насладете на щастието, което ви очаква.

 

 
 
 
Везни

 

Нов огън за стара любов е възможно да припламне и сред представителите на зодия Везни, се разбира от звездната карта. Според любовния ви хороскоп за 2020 мили Везни, ако сте имали проблеми в отношенията с конкретен човек в миналото, тази година ще имате шанс да ги изгладите и да откриете нов път един към друг. Това може да се разчете и като възможност за преоткриване на връзка, за която сте били на мнение, че е приключила. Всъщност, проблемите, които са я съпътствали, са били уроци, които е трябвало да научите, а резултатът от това ще усетите през настоящата година. 
 
Опитът от миналото със сигурност ще ви помогне и да изградите нови отношения, макар и с вече позната за вас личност. Като цяло, тази година ще искате да имате повече контрол върху любовния си живот, ще се чувствате по-уверени и решителни. Сексуалността ви ще е особено изразена през месеците февруари и март, а феромоните, които излъчвате, ще спечелят лесно вниманието на отсрещния пол.
 
 
Източник: actualno.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?