Следвайте ни

През август съдбата на тези зодии тотално се преобръща

viber icon
ОВЕН
 
През август представителите на зодия Овен, трябва да подходят към този етап от живота си, като вълнуваща и увлекателна игра. Само тези от вас, които забравят какво е гордост, арогантност и лицемерие, ще могат да се възползват от обстоятелствата. През този месец, късметът ще бъде на страната на смелите, решителните и уверените. Тези, които са самоуверени, но и в същото време самокритични.
 
В края на месеца е препоръчително, да спазите всички дадени по-рано обещания. Бъдете креативни в решенията на задачите и тогава ще успеете. Забравете за не активната почивка, това не е за вас. Възползвайте се от шанса, правете нещата както можете. Може да се каже, че животът ви ще бъде ясно разделен на две половини. В офиса ще се държите благоразумно. Но в личния живот, ще кипете от страст и ревност.
 
Любов и семейство
 
Влюбените представители на знака, ще бъдат изпълнени с вдъхновение. През август, ще се удавите в любов, страсти и емоции. В името на любимия човек, ще искате да правите неща, на които преди не сте се решавали. Ентусиазирани от противоположния пол, ще почувствате невероятна енергия, която насочена в правилната посока и ще постигнете високи резултати в много области на живота. Необвързаните има шанс да започнат красив роман. А тези който имат дългогодишна връзка, да направят предложение на любимия и няма да сбъркат.
 
Тези от вас, предразположени към ревност, в средата на месеца ще започнат да подозират своята половинка. Вашият партньор, ще се чувства като птица в клетка. Възможно е дори, любимия човек да не понесе изблиците ви на ревност и да пожелае да скъса отношенията. За да избегнете това, опитайте се да ограничите бушуващия вулкан вътре в себе си и тогава с изненада ще откриете, че вашият партньор дори не е мислил да ви слага рога. И всичко, което се случва, е плод на вашата фантазия.
 
Кариера и финанси
 
Трябва да се научите да планирате времето си, в противен случай рискувате да се сблъскате с проблеми, например да пропуснете важна среща или проспите сутрешната оперативка. Във финансов план, нещата ще са нестабилни. Разточителността, може да изпразни портфейла ви и да затънете в дългове. Затова е препоръчително, да не разпилявате парите и да планирате строго бюджета си. В края на месеца ситуацията с личните финанси, ще се подобри и ще си позволите да направите сериозна покупка.
 
В средата на месеца, ще получите възможност за професионално развитие. Опитайте се да не пропускате този шанс. Общувайте с опитни професионалисти, четете специализирана литература. По този начин, ще може да реализирате всякакви идеи, да получите одобрението и подкрепата на вашите шефове и да направите полезни контакти. Към края на месеца, не е изключено повишение или увеличение на заплатата.
 
Здраве
 
През август ще се чувствате по-весели и бодри от всякога. Физическото здраве, ще остане непоклатимо. Все пак намерете време, за пълноценна почивка и релакс. Не се самоизмъчвайте с активни физически натоварвания. За да поддържате тялото в добра форма през този период, достатъчно е да правите упражнения сутрин и да се разхождате преди лягане.
 
Отрицателните мисли, могат да отслабят вашата психологическа съпротива. Тревожността често води до емоционален стрес и причинява главоболие. За да се справите с лошите мисли, насочете вниманието си към друг човек или ситуация, която не е свързана със случващото се. В края на лятото се потопете в приятните емоции и заредете организма си с храни, съдържащи голямо количество витамин С- банани, цитрусови плодове, ядки.
 
ТЕЛЕЦ
 
Последният месец на лятото за представителите на зодия Телец, ще бъде най-мирното и спокойно време в годината. Ще се потопите в семейна идилия. И на работа всичко ще бъде перфектно. Насладете се на този хубав период в живота и се запасете с приятни спомени. Към тези, които знаят как да благодарят за това което имат, съдбата ще бъде благосклонна. Тръгващите на почивка, ги очакват приятни събития или известия. Много от представителите на знака по време на дълго пътуване, ще направят нови изгодни запознанства.
 
В работата, ще успеете меко и същевременно уверено да направлявате ситуацията. Ако ви предложат допълнителни отговорности, не се колебайте да ги поемете, това е обещаващо. Вкъщи се погрижете за комфорта - това е чудесен начин да постигнете хармония в семейството. Има само една опасност - не започвайте да се самосъжалявате.
 
Любов и семейство
 
През август, ще се нуждаете от стабилност и ще имате желание да създадете безопасна и удобна среда у дома. Ако отдавна отлагате сериозен разговор с избраника, през август може да сте сигурни, че всички остри въпроси ще бъдат решени без риск от кавги. Не се страхувайте да говорите и споделяте с партньора, всичко което ви тревожи. Понякога случайно казана дума може да промени много. Неочакван комплимент или добре казана шега, може да преобърнат отношенията в позитивна посока.
 
Въпреки че по природа сте трезвомислещи и практични хора, опитайте се да внесете романтична атмосфера във вашите срещи с любимите хора - вечеря на свещи, посещение на места, на които никога не сте ходили, където може да забравите за всичко и да се отдадете на чувствата, без страх от неприятности.
 
Кариера и финанси
 
По отношение на професионалната сфера, през август трябва да работите упорито, да бъдете изключително фокусирани и да не пренебрегвате дреболиите. Сдържайте емоциите си и не се оставяйте да бъдете ввлечени в конфликти. Ако успеят да ви ядосат, най-вероятно ще загубите. Но ако успеете да запазите хладнокръвие, със сигурност ще постигнете това, което искате. Когато завършвате работата си, не забравяйте да извършите щателна проверка. Възможно е да откриете грешка и да успеете да я поправите навреме. Сега много ще зависи от вашето настроение и вяра в бъдещето. Не се поддавайте на песимизма - и ще успеете.
 
Въпреки че финансовото ви положение през август, няма да бъде много благоприятно, ще имате стимул да работите активно и достатъчно сили за изпълнение на най-сложните задачи. Ако не мислите постоянно само за печалбите, резултатът ще бъде положителен. Благодарение на влиятелни познати, може да се сдобиете с нови източници на доходи. Така че през този период, не се очаква да изпитате сериозни проблеми с парите. Въпреки това ценете натрупаните средства и надеждно ги съхранете - скоро те ще ви потрябват.
 
Здраве
 
През август, трябва да избягвате всякакви натоварвания, тъй като може да се почувствате неразположени. Ако се изследвате, не се доверявайте само на един лекар, по-скоро се консултирайте с още един или двама. Има вероятност за лекарска грешка, която да доведе до неприятни последици.
 
Могат да се появят отново хронични заболявания, които не сте усещали от много години. Не се препоръчва да се самолекувате и започвате драстични диети. Яжте повече зеленчуци, по-специално зеле, краставици и тиквички. Чаят с маточина и мента, ще ви помогне да успокоите нервите.
 

БЛИЗНАЦИ

Август за представителите на зодия Близнаци, обещава да бъде позитивен, креативен, информативен. Неочаквано за себе си, ще бъдете привлечени към нови знания. С голям интерес ще изследвате не само външния свят, но и собствения си. Ще се чувствате добре, някъде високо в планината, на места, където никога не сте били досега. Препоръчително е, най-накрая, да вземете решение и да започнете да реализирате плановете, които сте направили преди много години. Сега е най-подходящият момент за това.
 
Балансирани, миролюбиви, лесно ще успеете да разрешите напрегнатите ситуации, да помирите конкурентите и да действате като арбитър. В последните дни на август, ви чакат положителни промени. Навлизате в нова фаза на живота, така че е време да отсеете всичко което ви пречи и да го оставите в миналото.
 
Любов и семейство
 
През първата половина на месеца, ще ви занимават рутинни задачи и няма да ви е до някаква романтика. Затова най-добре се съсредоточете върху домакинството, ремонта на банята и подреждането на градината. Август е най-подходящото време за обучение и възпитание на децата. Прекарвайте повече време заедно, това ще ви донесе много удоволствие. В последните дни на лятото, бъдете добър родител, дайте свобода на децата. Между другото, не пречи и вие да се почувствате като малко дете за известно време и да извършите някаква глупава постъпка.
 
Семейните ще постигнат пълно разбирателство с партньора. На необвързаните представители на знака, статусът им скоро ще се промени. Успех в любовта ще ви донесе новия образ - лек, ярък, искрящ. Обмислете всеки детайл. Ако успеете да се трансформирате, тогава избраникът ви ще изпита силни чувства и със сигурност ще направи първата крачка към сближаването.
 
Кариера и финанси
 
През август, в работата има смисъл да помислите колко ефективни са методите, които използвате. Възможно е да изразходвате твърде много сили, а резултатите от извършената работа да са по-ниски, отколкото бихте искали. Може би поемате твърде много отговорности, другите приемат това за даденост и чувството за недоволство ви посещава все по-често. Намерете нови, по-ефективни технологии и ги приложете. Използвайте рационално работното си време. Не се опитвайте да спорите с началниците през този период, в противен случай ще изпаднете в немилост и ще загубите доброто им разположение.
 
Възможно е да поискате да промените своята дейност. Трябва обаче първо да претеглите, всички плюсове и минуси. Във всеки случай, първо намерете нова работа - и едва след това подавайте оставка. Що се отнася до финансовата страна, през август ще имате желание да се включите в спекулативни сделки, това обаче не ви обещава печалба. Началото на месеца е благоприятен период за пазаруване. Отивайки в магазина, бъдете търпеливи. Намирането точно на това което ви е нужно, няма да е възможно веднага.
 
Здраве
 
По отношение на здравето през август, трябва да обърнете специално внимание на храносмилателната система. Добре ще е да започнете диета и внимателно да подбирате продуктите. Благодарение на това, ще може да избегнете сериозни проблеми.
 
Вие сте по-скоро издръжливи, отколкото притежавате крепко здраве. Живеете единствено за сметка на нервната си енергия. В случай на големи натоварвания, енергийните ви запаси може да се изчерпят и да трябва да се „презареждате“. За да възстановите силите, се нуждаете от добра продължителна почивка и добър сън.
 
РАК
 
В последния месец на лятото представителите на зодия Рак, ще бъдат настроени войнствено към външния свят. Домашните проблеми, текущите работни дела, ще ви бъдат неприятни и ще се опитвате да избягате от всичко, което ви причинява дискомфорт. Възможно е внезапно да се загрижите за мнението на другите, за начина, по който изглеждате в очите на непознати. Поради това, няма да можете да се чувствате свободни и спокойни.
 
Съдбата ви е приготвила съдбоносни промени. Събитията, които ще се случват, ще променят целият ви живот. В края на август, ще бъдете обхванати от вълна на оптимизъм. Очаква ви приятна среща със стари приятели и запознанства с интересни хора. В работата не се включвайте, в сплетни и интриги. Нека всичко върви по инерция и живейте в хармония със себе си!
 
Любов и семейство
 
Успех в личния живот през август, може да очакват само тези, които забравят за глупавите условности и спрат да крият чувствата си. Действайте както ви казва сърцето, не се страхувайте да изглеждате смешно. Този месец може да срещнете интересен човек и да се влюбите от пръв поглед. Не се съпротивлявайте на случващото се, не сдържайте нарастващите емоции.
 
За семейните източник на вдъхновение, ще бъде надеждният тил и комфорт у дома. Важно е да осъзнаете колко прекрасно е вашето семейство и че заедно може да се справите с всякакви трудности. Тази увереност ще ви помогне, тъй като в този месец има вероятност за кавга между вас и родителите на половинката. Стройте отношенията си не на емоции, а на разума. Също не трябва да изисквате твърде много от партньора и да очаквате невъзможното.
 
Кариера и финанси
 
През август, нещо във вашата работа може да се обърка. Причината за това ще бъде появата на песимистично настроение у вас. Възможно е да заобиколите неприятностите, ако следвате ясен план, изготвен предварително. Каквото и да се случи, действайте в съответствие с този план и дори не мислете за евентуален провал, пише Канал 3. Този месец има смисъл да работите за подобряване на имиджа си, да установите нови полезни контакти и спокойно да изпълнявате задълженията си. Борбата за нова позиция в този период, е малко вероятно да бъде успешна.
 
В края на лятото, се опитайте се да не правите действия, които могат да доведат до необратими последици: бъдете коректни с колегите, не харчете служебни пари по собствена инициатива и не изхвърляйте неща, които отдавна се съхраняват в офиса.
Финансовото ви положение през август, вероятно ще бъде несигурно. В никакъв случай не се включвайте в спекулативни сделки. Сега основното е, да запазите това, което имате.
 
Здраве
 
През този месец, трябва да сте внимателни към сърдечно-съдовата си система. Ако ходите на фитнес, за известно време направете пауза с кардио тренировките. Консумирайте повече плодове и зеленчуци и избягвайте храни с високо съдържание на холестерол.
 
Когато извършвате козметични процедури, бъдете внимателни, тъй като има голяма вероятност от алергични реакции. Между другото, проблеми с кожата могат да възникнат на почивка, така че, когато пътувате, се запасете със слънцезащитни продукти. Тези които имат хронични заболявания, трябва да се изследват. Направете цялостен преглед и след това се лекувайте старателно - това е единственият начин болестта да бъде победена.
 
ЛЪВ
 
През август представителите на зодия Лъв, ще бъдат изпълнени с позитивизъм. Дайте път на новото както в бизнеса, така и в личния живот - всичко ще се получи. Ако съдбата ви предизвика, не се опитвайте да избягате. Сега е най-добрият момент, не само да запазите завоюваните височини, но и да завладеете нови. Победата ще бъде ваша. Само не обиждайте колегите и близките хора, в противен случай ще се провалите.
 
В края на лятото, ви очакват много срещи и комуникации. Ще искате да давате съвети, да научите нещо ново, да обърнете внимание на всички около вас. Август е идеалното време да строите планове за идната година. Във „вашия“ месец, ще успеете без никакво суетене и трудности. Насочете цялата си енергия към полагане на основата за успешното бъдеще. Когато правите планове, не забравяйте за своите близки. За всеки член на семейството, трябва да има достатъчно място в живота ви.
 
Любов и семейство
 
В личния живот през август семейните, ще трябва да се върнат в миналото за известно време и да поправят онези грешки, които някога са направили. Вашият партньор ще помни стари обиди и просто трябва да приемете тази ситуация със смирение. Не се опитвайте да се съпротивлявате и преструвате, че нищо не се случва. Слушайте внимателно любимия човек, кажете му, че сте осъзнали вината си и се извинете. Вашето позитивно настроение, ще допринесе за разрешаването на конфликтите.
 
За онези представители на знака, които все още не са срещнали своята „половинка“, съдбата е подготвила приятна изненада. Човек, към когото изпитвате симпатия, ще отговори на вашите чувства. Бъдете открити и искрени и тогава първата среща, ще има продължение. В последните дни на лятото, контактите ви ще се засилят. Домът ви ще се превърне в място за среща със стари приятели, роднини и нови познати.
 
Кариера и финанси
 
В кариерата през август ще може да постигнете много, благодарение на своето красноречие. Но не забравяйте, че понякога езикът е най-лошият враг на човек. Не говорете прекалено много. Поддържайте топли отношения с колегите, но не ги посвещавайте в нюансите на личния си живот. Ако научат някои подробности, може да ги разпространят и то в преувеличена форма. Ако все пак се промъкнат слухове, не бързайте да се оправдавате - запазете мълчание, като по този начин покажете, че сте над клюките.
 
Сега шефовете, ще бъдат благоразположени към вас. Чувствайте се свободни да излагате конструктивни предложения, оригинални идеи. Искайте повече, постигайте най-доброто, направете невъзможното. Сега е подходящ момент да получите това, което сте искали толкова много и дълго. Финансовото ви положение през август, обещава да е добро. Дупката в бюджета, причинена от скорошни разходи, много бързо ще се запълни, благодарение на значителния паричен поток. Това може да бъде бонус, плащане за свършена работа. Опитайте се обаче да ограничите разходите и по-малко общувайте с тези, които имат навика да живеят на кредит.
 
Здраве
 
По отношение на здравето, всичко ще е благоприятно, тъй като ще водите здравословен начин на живот. Въпреки това, трябва да контролирате емоциите си и да не се разстройвайте заради дреболии. Възможно е да започнете да изпитвате безпричинен страх и да станете подозрителни. Всяка болезнена проява, ще смятате за сериозно и дори фатално заболяване. Курс от антидепресанти ще ви помогне да се справите с паник атаките. Да се отпуснете и разсеяте, ще помогнат излетите сред природата, ваните с етерични масла, срещите с хора, с които се чувствате спокойни.
 
Трябва да разтоварите мозъка си от негативни емоции и чувства. Най-добре е да се заемете със саморазвитие. Посетете изложби, отидете на кино, поинтересувайте се от живота на роднините. Като цяло за известно време, не мислете за собствените си дела. В края на месеца, ще усетите прилив на енергия.
 
ДЕВА
 
Рационално и трезвомислещите представители на зодия Дева през август, ще се проявят в съвсем различна светлина. Внезапно във вас ще се пробуди лекомислие, присъщо на знаците на въздуха. Пренебрегвайки скромността, ще използвате мощно своя естествен чар и привлекателност. Откритостта, общителността и детската наивност, ще помогнат за решаването на всякакви проблеми.
 
Успех очаква креативните от вас. Независимо с какво се захванете с литература или живопис, безпрецедентни перспективи ще се отворят пред вас във всяка област на изкуството. В средата на месеца, ще спечелите много приятели. Ще се радвате да споделяте знания и опит. В работния екип, ще трябва да докажете своя авторитет. Вярно, това няма да е трудно.
 
Любов и семейство
 
Личният живот, се очертава да е доста успешен. Необходимо е само да помните, че освен силни чувства и висока сексуална енергия, е необходима и способност за разговори с партньора. Обвързаните трябва да отделят повече време на семейството. Именно в общуването с любимите хора, ще намерите спокойствие и ще забравите за неприятностите.
 
Необвързаните имат шанс да спечелят сърцето на някой, когото наистина харесват. Не се страхувайте да направите първата стъпка, но не бързайте, с нежните признания. Отначало новите отношения, може да ви изглеждат не сериозни, защото сте започнали роман в името на забавлението. Скоро обаче ще разберете, че сте свързани не само от интимността, но и с нещо повече.
 
Кариера и финанси
 
В краят на лятото, многото натрупали се дела, няма да ви позволят да се движите напред. За да започнете нов проект, ще трябва първо да приключите с текущите дела, да изплатите дълговете и едва тогава с чиста съвест да се заемете с новата работа. През август ще бъде полезно да се занимавате със саморазвитие. Запишете се на курс за преквалификация. Придобитите знания и умения, ще ви помогнат да вземете решение за по-нататъшните планове в работната област.
 
В този период отношенията с началниците, няма да са от най-добрите. Сега е моментът да се скриете от очите на шефа, така че най-разумното ще бъде да си вземете отпуска за няколко дни. В края на месеца се очакват много финансови разходи. Между другото, тогава ще трябва да се заемете и с битовите въпроси, които не търпят отлагане. Последните дни на лятото, ще срещнете приятели, които ще внесат в живота ви положително настроение.
 
Здраве
 
През август, за да се чувствате здрави и бодри, трябва да спазвате мяра във всичко. Вашето тяло ще бъде много чувствително към некачествени храни, което може да доведе до хранително отравяне. Затова трябва внимателно да подбирате продуктите, които слагате на масата. Опитайте се да се храните по-често, но на малки порции.
 
Ако имате възможност отидете в санаториум, спа-център или просто си починете на морето. Физическата активност през август ви е противопоказна - има вероятност от травми. Въздържайте се от бягане и фитнес. В този травматичен период, отдавайте предпочитание на спокойните спортове - плуване, йога.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?