49

През 2024-а: Телецът като цар Мидас - превръща всичко в злато

Призраци от минали връзки нападат Лъва, Стрелецът се влюбва

Овен

През първата половина на годината ще имате много възможности да подобрите финансовото си състояние. Не се изненадвайте от увеличение на заплатата или от инвестиции, които започват да носят дивиденти. Бъдете по-щедри към себе си и инвестирайте в образованието си.

Април 2024 г. е чудесно време за необвързаните Овни да започнат нов роман. Щастливо влюбените пък може да изпитат нужда от основен ремонт на отношенията си през лятото. Не бъдете прекалено егоистични и прями, когато обсъждате желанията си.

Движението е най-добрият начин за борба със стреса през новата година. Опитайте се да "разходите" всички негативни емоции или да ги нулирате във фитнеса.


Телец

Всичко, което докосвате, ще се превръща в чисто злато. Юпитер ви обсипва с нови възможности. Късметът е на ваша страна, но не забравяйте и да пестите. Това е важна година за вас, която може да доведе до мащабни резултати, включително и в любовен план. Рестарт ви очаква през пролетта - връзките, започнали като приятелства, може да претърпят неочаквано и бързо развитие. За Телците, които вече са намерили любовта, се задава сериозна промяна.

Заменете строгата диета с умерени ограничения и физическа активност. А към задължителното меню добавете масажите - те са препоръчителни за Телците, и то постоянно.

Близнаци

Интересните хобита може да станат нов източник на доход. Използвайте втората половина на годината, когато Юпитер е във вашия знак, за да излезете от зоната си на комфорт и да постигнете живота, който искате. Ще бъдете стабилни както в любовта, така и в кариерата. Ако сте готови да поемете ангажимент или да промените статута си, сега е моментът да го направите. През лятото ви очаква вълнуващо пътешествие. Краят на годината е време за изграждане на отношения според вашия собствен сценарий - ярки, горещи и в същото време основани на сходство на характерите.

Поддържайте баланс между работа и почивка. Обръщайки внимание само на проекти, срокове, срещи, можете да пропуснете сигналите, които тялото ви дава. И е по-добре изобщо да не ги чакате - започнете да се грижите за себе си сега.

Рак

Втората половина на 2024 г. е подходяща за инвестиции в образованието и пътуване. Намерете нещо ново, което ви харесва - завършете курс по интериорен дизайн или чужд език - в бъдеще ще можете да монетизирате хобито си.

През следващата година поставете на преден план себе си. Това се отнася както за свободните, така и за влюбените Раци. Вие ще командвате парада и няма да се колебаете да изразите желанията си. Най-добрият период за това е от 25 март до 8 април. Обърнете внимание на знаците, които Вселената ви дава по това време - те ще ви тласнат към неочаквани открития.

Занимавайте се с доброволчество - това намалява безпокойството и създава чувство за общност. Освен това ще се движите повече, което е много полезно за вашето здраве.

Лъв

Най-добрите месеци от финансова гледна точка са януари и август. Марс, Венера и Меркурий ще ви помогнат да ударите джакпота, първия - благодарение на решителността, втория - с чара, а третия - с комуникативните умения. Ако не харчите пари безразсъдно, ще спестите за нещо наистина ценно.

Любовта е на преден план през последните две години и сега връзката, която е издържала на изпитанията, само ще се задълбочи. Ако сте готови да заживеете заедно, официално да регистрирате връзката си или дори да имате дете, сега е подходящият момент. Бъдете бдителни през април и август - призраци от минали връзки може да изплуват отново. Отнасяйте се с тях с чувство за хумор и не бързайте да отговаряте на неясни съобщения, изпратени в един през нощта.

През новата година се опитайте да отделите повече време за себе си и за релакс.

Дева

През последните години ви е трудно да намерите баланса между нещата, които ви носят удоволствие и онези, които ви дават стабилност. Птичето обаче най-после каца на рамото ви. До края на 2024 г. ще достигнете ново финансово ниво.

Планетите ще направят всичко възможно да ви измъкнат от зоната ви на комфорт, що се касае до интимния живот. Ако сте тайно влюбени, мечтата ви ще се сбъдне и обектът на желанията ви ще ви обърне внимание. Но има една уловка - звездите искат вие да поемете инициативата. Освободете се от съмненията си и приемете отношението "ако е писано да бъде, ще бъде". Най-вероятно ще бъдете приятно изненадани. За Девите, които вече са намерили своята половинка, е настъпил моментът за радикални решения. Може би това ще бъде съвместен живот, официален брак или планиране на бременност.

Ако физическата ви активност се свежда единствено до пазаруването, това спешно трябва да се промени през 2024 г. Ходете пеш поне по половин час на ден и не използвайте асансьора.

Везни

Думата "баланс" винаги е музика за ушите на Везните и ще бъде ваш приоритет през 2024 г. Най-накрая сте готови да подредите живота си. За известно време любовните връзки може да останат на заден план и да отстъпят място на себепознаването. Романтиката ще витае във въздуха през лятото и независимо дали сте във връзка, тя в крайна сметка ще ви намери. Ще съберете реколта от приятни емоции през есента.

Когато става въпрос за харчене, може да откриете, че жадувате за неща, които ви носят усещане за хармония и баланс. Това е нещо успокояващо и естетически приятно - от антистрес играчки до антики. Не се борете с тези импулси, но се опитайте да купувате в разумни граници.

Общувайте с хора, които ви зареждат с енергия, а не ви изтощават.

Скорпион

Януари и октомври са вашите най-парични месеци. Избягвайте спонтанните покупки между 25 март и 8 април и 18 септември и 2 октомври. Ще имате възможността да спечелите добри пари.

Планирани са много промени в личния ви живот през 2024 г. Почитатели няма да ви липсват - гответе се за активен флирт през първата половина на годината. Ако направите балансиран избор, основан не само на страст, ще отпразнувате следващия си рожден ден с нов статут. Скорпионите, които вече са намерили своята сродна душа, ще могат да издигнат връзката си на ново ниво. Периодът на ретроградния Меркурий от 25 ноември до 15 декември, който ще премине във вашия знак, може да ви направи подозрителни.

Стрелец

През 2024 г. всичко е за вас. Време е наистина да следвате мечтите си, разчупвайки ограниченията. Всичко, което ви носи удоволствие, ще ви помогне да увеличите паричния си поток, но не трябва да очаквате големи приходи от рутинна работа.

В началото на годината може да изглежда, че любовният ви живот се движи на забавен каданс, но в действителност нещата тепърва започват. Мартенски флирт може да прерасне в по-сериозна връзка. Като цяло през лятото няма да ви липсва романтика. Ако своенравен бивш се появи през април или август, отговорът трябва да е категорично "не" - но вие вече знаете това, нали? За щастливо влюбения Стрелец най-добрата политика в една връзка ще бъде искреността. Не се страхувайте да покажете истинската си същност, но и приемете другата си половинка такава, каквато е.

Планирайте пътуване или се заемете с ново хоби - това ще осигури положителните емоции, от които се нуждае нервната ви система.

Козирог

Трудолюбив, отговорен, финансово зрял - това е Козирогът. Но Сатурн, вашата управляваща планета, понякога ви прави твърде организирани и дори аскетични. Позволете си случайни неразумни разходи: спонтанно закупените обеци определено са по-приятни от съдомиялната, от която се нуждаете.

Имате възможност да постигнете всичко, което искате в любовта. Готови ли сте да започнете връзка, да се преместите при любимия човек и да създадете семейство? Вселената ще ви подкрепи. Вече няма нужда да чакате някой да поеме инициативата - първата стъпка е ваша. Дори и да не върви по план, ще завършите годината емоционално положително. Очаквайте романтичен рестарт през ноември-декември.

Медитирайте по-често, глезете се, мислете за хубави неща. Но не забравяйте за физическото си състояние, обърнете специално внимание на себе си в периода от 26 октомври до 23 ноември - по това време рискът от нараняване се увеличава.

Водолей

Идва ерата на Водолея - мистериозният Плутон най-накрая ще се премести във вашия знак през 2024 г. Това означава, че е дошло времето да изразите своята индивидуалност. Цените ли независимостта си? Слушайте своето "искам" - то ще ви отведе до мястото, където мечтите ви се сбъдват.

През първата половина на годината трябва да се научите да пестите, колкото и да ви е трудно. Но още през лятото Юпитер в Близнаци ще ви позволи да инвестирате спестяванията си в образование и пътуване.

Чувствайте се свободни да се разделите с хора, които изсмукват енергията ви.

Риби

2024-а може да бъде вашата година - ако не забравите уроците на 2023-а. Не се връщайте към нещата, които не ви правят щастливи. Бъдете честни със себе си какво искате най-много и връзката ви ще бъде перфектна. Отделете време за романтика през април и септември и очаквайте мечтата ви да се сбъдне до края на годината. За щастливо влюбените Риби е важно да бъдат честни не само със себе си, но и с онези, които държат на тях. Щастието ще дойде при вас през лятото, когато връзката стане по-дълбока от всякога.

2024 г. ще скъса финансовите връзки, които вече не ви носят печалба. През март обаче Венера и Меркурий ще предложат фантастична възможност да увеличите богатството си. Все пак не прекалявайте и не харчете извън възможностите си.

Рибите са известни с това, че са си самодостатъчни, но сега ще трябва да излезете от зоната си на комфорт и да се потопите с глава в социалния си живот. Общуването е полезно за вашето здраве и подобрява когнитивните ви умения.

 

Още увлекателни четива - в "Марица Коледа" - най-празничното, най-цветно и забавно рекламно (и не само) издание. Очаква ви на адрес: https://hermesmedia.bg/marica-koleda-2023/

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?