Следвайте ни

Превратности в "Капките"! Нов регламент и още куп промени в сезон 9 All Stars

viber icon

Нов регламент за гласуване очакват зрителите тази вечер в първото шоу от „Като две капки вода“ - сезон 9 All Stars, съобщават от Нова телевизия.

Всеки понеделник менторите на участниците Етиен Леви, Жоро Низамов и Александра Енева ще имат възможността да дадат общо 10 точки на един от участниците, който се е справил най-добре с подготовката си.


„Вълнувам се много, защото в девети сезон са 8 участници, които знаят всичко за шоуто! Но не знаят, че ще има нов регламент. За първа година менторите ще могат да дават 10 точки.

Другите промени не мога да ви ги издам, ще видите довечера“, сподели водещият Васил Василев-Зуека за „Здравей България“ и добави, че според него това ще бъде най-добрият сезон на „Като две капки вода“ досега.

“В това шоу страшно много хора промениха имиджа си в обществото. Превъзмогнаха себе си, откриха други гледни точки на личностите си и направиха образи, които никой не е предполагал, че могат да направят.

Всички участници, които са тук, определено са надмогнали себе си”, разкри режисьорът на любимото шоу Кирил Кирилов - Кико. Тази вечер на сцената осемте звезди ще излязат в първите си превъплъщения.

Михаела Маринова ще влезе в образа на Бони Тейлър, Къци Вапцаров в този на Тил Линдеман, Фики ще бъде Дони, Поли Генова ще пресъздаде провокативната Lady Gaga, а Софи Маринова индийската певица и актриса Ашвария Рай. Милица ще покаже на публиката двоен образ - Луис Армстронг и Барбара Стрейзънд, Рафи ще имитира цяла рок група - KISS, a AZIS ще влезе в ролята на роклегендите - Europe.

“Бони Тейлър е една от любимите ми изпълнителки. Тя има много дрезгав глас, който аз нямам и ще се наложи да придобия такива умения много бързо!”, разказа Михаела Маринова за първата си имитация и подготовката за нея. Къци добави, че за първия си образ ще трябва да стане лош, за да се справи с превъплъщението на вокала на метъл бандата Rammstein.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай