3906

Превръща мечтите в реалност! Славена Вътова събира пари за полет в Космоса

"Още не е късно да изпълня детската си мечта - да полетя в Космоса! Само с финансите ми е малко трудно". Това довери наскоро в разговор с Деляна Маринова-Джуджи Славена Вътова.

Бившата миска споделя още, че детската й мечта със сигурност произтича от рождената й дата. Красавицата е родена на 12 април, Международния ден на космонавтиката.

"От малка ми беше гордост да казвам, че съм родена на тази дата. Много харесвам Юрий Гагарин и исках да бъда като него", разказва Вътова. Половинката на финансиста Юлиан Цолов не разкрива дали през годините дотук се е опитвала да превърне бляна в реалност.

"Още не ти е късно! Виж сега какво прави Илън Мъск, хора от цял свят започнаха да летят до Луната!", окуражи я Джуджи. В началото на разговора им обаче тя се опита да пореже мераците на моделката да се озове в околоземна орбита с мотива, че "била височка". "Такива не ги взимат в ракетите, избират ги по-ниски", опита се да убие всичко детско у бившата Мис България Джуджи.

"Е, значи съм обречена!", върна й го със смях Славена, но по тона й пролича, че това е просто реплика.

Въпреки че е угрижена откъде ще намери необходимата сума, за да се зарее в космическото пространство, грациозната брюнетка не унива. Тя отлично знае, че за мечтите вече няма възраст. Много по-възрастни от нея хора са готови да дадат мило и драго само за да напуснат пределите на нашата планета с космически кораб.

"Джуджи, повярвай ми, някой ден ще снимаме с теб от Космоса!", убедена е Вътова, предаде hotarena.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Гладна кокошка

Гладна кокошка

21.02.2024 | 22:34

Просо сънува. Тая на всичко отгоре е и патка.

Отговори
4 0
rtyrty

rtyrty

21.02.2024 | 22:26

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим----- https://da.gd/menx

Отговори
0 0
Спокоен

Спокоен

21.02.2024 | 19:59

ПХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА!

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?