Следвайте ни

Престраши се! Николета Маданска показа невиждана СНИМКА

viber icon

Журналистката Николета Маданска така и не се показа с бременно коремче по време на цялата си бременност. От четири месеца вече е майка и най-накрая реши да покаже фотосесията си с огромен корем, който издава скорошната поява първия наследник на Венелин Петков, който те нарекоха Йоан. 

Николета е от известните майки, които отказват да си правят реклама на гърба на новородените си деца.  За това помогна и коронавирусът, защото Маданска спря да води спортните емисии на bTV още през март миналата година, в самото начало на кризата.

После за кратко се върна в новините, но още през лятото приключи с работата си. Внимателно подбираше снимките си, за да не издаде по никакъв начин деликатното си състояние. Оказа се, че журналистката е изтъкана от суеверия и през цялата бременност треперила от страх дали всичко ще мине гладко. 

"Покрай работата ми в телевизията съм участвала в много и различни фотосесии, за които винаги ползваме професионален грим, прическа, дрехи. Този път обаче реших да облека любима рокля, която за моя радост все още ми ставаше, да си направя сама косата, колкото умея и да сложа само малко руж, гланц за устни и спирала. Надявах се, че обективът  ще успее да улови сиянието, което носех в себе си в този момент. Е, мисля, че се получи", пише Маданска под снимките с огромен корем, направени по време на деветия месец от нейната бременност, цитирана от show.blitz.bg.

 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?