71

Престраши се и го показа! Бившата на Сашо Кадиев влюбена в стилист СНИМКИ

Сексапилната брюнетка, която дари мамин Сашко с рожба преди години, най-сетне показа човека, който я заплени 

 

Популярен стилист е гадже на бившата жена на Сашо Кадиев - Таня Тончева. Сексапилната брюнетка, която дари мамин Сашко с рожба преди години, най-сетне показа човека, който е пленил сърцето й.

Става дума за специалиста по грим и прическа Бойко Иванов. Наскоро Таня качи снимка в социалната мрежа, на която е гушнала красавеца, пише bgdnes.bg.

"Обичам те до Луната и обратно", пише Тончева. А под поста й веднага заваляха поздравителни коментари към новата двойка.

"Бъдете много щастливи. Отивате си страшно много. Чудесна двойка сте", са само част от тях.

Тончева се престраши да покаже гаджето

Тончева се престраши да покаже гаджето

Новият на Таня работи за голяма компания и обикаля целия свят. Откога точно бившата на Кадиев има връзка с Бойко, не става ясно. Преди близо година танцьорката се похвали, че е вдигнала щуро моминско парти край морето. Дали още от тогава е била със стилиста, или пък годежът й е пропаднал, не се знае.

От известно време Таня не спира да обикаля и да се забавлява. Докато Кадиев бе с общата им щерка в Южна Корея, бившата му жена реши да почива на гръцките острови.

Със Сашо Кадиев се разделиха преди повече от 3 години

Със Сашо Кадиев се разделиха преди повече от 3 години

Кадиев и Таня окончателно се разделиха преди 3 години след дълъг съвместен живот. Плод на любовта им е малката Кати - кръстена на именитата си баба Катерина Евро.

Двамата обаче така и не стигнаха до официализиране на връзката си.

Една от причините за раздялата им бе хлътването до уши на Сашо към моделката Ивелина. Двамата още са заедно. А след няколко седмици ще се женят.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?