1553

Преслава си изля душата за наркотиците и бременността ВИДЕО

Наркотици, булимия, бременност - това са само част от темите, с които медиите често обвързваха името на певицата Преслава.  

"Когато аз съм спокойна и знам, че това не е вярно няма нужда да ходя да убеждавам хората. Важно е, че моите близки знаят каква е истината. Не подскачам на всяка глупост" - това сподели тя в интервю, водено от Азис пред BTV. По-късно се разплака.

 

Оттогава досега животът и външността на Преслава доста се промениха. Тя вече е майка, направи си операция на носа, а в крак с последните тенденции на социалните мрежи има и профил в ТикТок.

През 2018 г. на бял свят се появи дъщеричката й Паола. В първия си пост за нея, в който показа само крачето й, я нарече Малечка-Палечка. 

Без да се притеснява от реакциите на жълтите медии, през лятото Преслава се забавлява на басейна с весела препратка към парчето й "В режим неприлична". Профилът й там има над 200 000 последователи. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Брам Стокър

Брам Стокър

15.08.2022 | 08:17

Я тази и наркотици ли е пробвала . Супер .

Отговори
2 0
Анти чалгар

Анти чалгар

14.08.2022 | 08:09

Типично за чалгарите . За тях знаем какво обичат но тук не дават дасе пише такива думи. Който е умен и не слуш чалгия ще се сети.

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?