3906

Преслава сгази лука: Ще я дават на съд за кражба...

Появи се поредно доказателство, че попфолка не се е променил и продължава да краде и да си приписва авторство на чужди творби

Става въпрос за последния хит на певицата Преслава - "Улицата", който излезе официално на 16 ноември 2023 г. За нея добричлийката е записала своето име за автор на музиката, но всъщност това не е така. Осем месеца по-рано същата песен е издадена от арменския изпълнител Ернест Оганесян. Песента е публикувана в YouTube на 31 март 2023 година, пише Lifeonline.
Влогърът Глориа Йорданова се свърза с мениджъра на Оганесян, който отрече някой да е говорил с него и да се е интересувал да закупи правата за песента. „Държим всички права и лейбъла ще вземе мерки по този въпрос още днес. Дори не са ни питали може ли или не“, заявиха от лагера на арменския изпълнител.
Реклама 
 
Оригиналът има вече 27 милиона показвания за десетте месеца през които се върти в мрежата, а ментето на Преслава се радва на 12 милиона превъртания, които вероятно са й донесли няколко хиляди долара приходи. Освен за нарушение на авторските права, арменците могат да претендират и за начисленията, които Преслава е получила от YouTube. Ако нашенката много се дърпа, то тя определено отива на съд за кражба на авторски права, предаде hotnews.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
ДядоСоки

ДядоСоки

21.02.2024 | 08:33

Жорж Башур като разбрал че Емилия го е иСмамила, че детето Жоржина е от него е зЪрязал!

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?