Следвайте ни

Прея призна за голяма семейна трагедия СНИМКА

viber icon

Миналата седмица Прея демонстрира кулинарните си умения в "Черешката на тортата". Чаровната изпълнителка изненада с неподозиран готварски талант, но и с трогателна житейска история.

Оказва се, че животът на иначе винаги усмихнатата изпълнителка невинаги е бил розов, въпреки че днес тя често залага на този цвят, когато подбира дрехите си.

Родителите на Прея се запознават в Гърция през 90-те години на миналия век. Там баща ѝ е студент, а майка ѝ - работи. Влюбват се от пръв поглед, скоро заживяват заедно у нас и мечтаят за дете. Но опитите им все удрят на камък. Оказва се, че двойката има репродуктивни проблеми, а лекарите на дават големи шансове за зачатие. Започват да се надяват на чудо.

"Семейството на баща ми са мюсюлмани, но в един период от живота си по някакви причини той решава да приеме християнството и изминава близо 500 км пеша, за да го направи", разказва певицата.

Докато се молят на Бог за дете, родителите й дават обет да кръстят детето си Прея, което произлиза от думата за молитва на английски. И чудото се случва. Момиченцето се ражда, а всичките му имена са Прея-Ейрин-Комфорт Рекс Осасей. Щастието обаче, приключва бързо - едва когато Прея е на 11 месеца, баща ѝ загива в катастрофа. Плътно до самотната майка застава нейният брат, вуйчо на бебето. Години наред семейството води тежък живот, парите все не стигат, пише "Галерия". 

В един момент идва и истинската безизходица, тъй като имат ипотечен кредит за апартамент в столичния квартал "Люлин". Така майката взима решението да замине да работи в чужбина. Прея заживява с вуйчо си и дълго време не вижда майка си. А в тийнейджърските си години разбира какъв огромен талант има. Явява се в "X Фактор", после и в "Музикална академия", а историята й след това е известна на всички.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай