71

Прелъстена и изоставена: Зарязаната Натали ближе рани, докато майка й оцеля по чудо... СНИМКА

Тъмни облаци надвиснаха над Натали Трифонова, съдбата не може вечно да ти се усмихва

 

Черни облаци са надвиснали в любовния живот на Натали Трифонова. В момента тя е на почивка в Гърция с приятелка, за да ближе любовни рани след поредно мъжко разочарование и раздяла. 

Близки до синоптичката издават, че любовта й с рали шампиона Мартин Чой е приключила, но тя все още не може да се отърси от случилото се и запълва времето си с работа и прекарано време с приятели, за да не остава сама с мислите си. 

Клюката гласи, че Натали този път е била лудо влюбена и много се надявала нещата с Мартин да потръгнат и да свият семейно гнездо. Била готова да му роди дете, но той изненадващо пожелал да се разделят. 

Въпреки всички позитивни емоции, които е имала по време на престоите си в Гърция, преди време водещата е преживяла и ужасен инцидент. Тогава майка ѝ Ванина катастрофирала с АТВ на остров Миконос  и едва оцеляла. Бързата реакция на щерка ѝ обаче успяла да я спаси. Местните медици също си свършили работата повече от перфектно и отървали пострадалата жена от най-лошото, пише show.blitz.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?