49

Прелъстена и изоставена? Мария първа скочила на Мирослав - върнал се при Вая

Мария пя с Преслава в известно столично заведение.

Попфолк дивата бе първата, която подкрепи колежката си след скандала. Двете извиха глас в дует, а по-късно Отварачката не спря да кърши снага полугола. Бурното забавление  трябваше да покаже, че тя пет пари не дава за все още законния си съпруг Мирослав Соколов, който се върна при първата си жена. Соколов не смята да се признава пред съда за виновен, въпреки че това със сигурност ще го спаси от ефективна присъда, пише Hotnews.bg. 

Лихварят е готов да твърди, че целият побой над фолк фивата е бил при самозащита. Мирослав обяснява, че е съобщил на съпругата си, че я изоставя, за да се върне при бившата си Вая, от която има две деца. Тогава фолк дивата откачила, започнала да удря мъжа си, да го обижда и той отвърнал, за да се защити.

Миро и Мария са заедно от 2 години. За този кратък период тя успя да го накара да се оженят. Интересното е, че Вая явно ще играе роля в бъдещата съдебна битка между Мария и Миро. Тя отново е приела мъжа си и домашният арест на Миро се провежда именно в жилището, в която живее тя с двете си деца.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Грозното

Грозното

01.04.2023 | 09:22

гномчето с патешки уста е и много тъпо - как ще налиташ на оранготан? Ако искаше, щеше с един удар да й отнесе главата. Иначе той си е простак, а си е куч.ка - беше въпрос на време да се получи проблем.

Отговори
1 0
Toni

Toni

31.03.2023 | 16:40

Плазмодий Няма промяна Кучетата си лаят кервана си върви....до следващата жертва Тези деца на какво очакваш да ги ............възпитание ?????Да ама не В някои държави при такива случаи взимат децата под закрила без да те питат Марийка ли си Преславка ли си....Дъно

Отговори
4 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?