46

Прегръщаше Райна, но я остави в миналото: Помните ли Атанас Месечков?

Атанас Месечков ще заведе на романтична почивка в Рим своята половинка Кремена, където ще отбележат седмата годишнина от брака си. Това разкри пред "Телеграф“ танцьорът.

Наско не пропусна да направи любовно послание към жена си в социалните мрежи. Той сподели поредица снимки от сватбата и най- хубавите им житейски моменти и написа: "Днес отбелязваме седмата годишнина от деня, в който обещахме да бъдем заедно през целия живот. Всеки ден с теб, Кремена Месечкова, е приключение, пълен с обич, разбирателство и невероятни споделени моменти. Ти си светлината в моя живот и няма как да си представя бъдещето без теб до мен. През всички тези години сме изграждали нещо страхотно - нашия дом, нашите мечти, нашите деца и нашата любов. Благодаря ти, че си с мен във всички моменти - както в радост, така и в трудностите. Твоята подкрепа и нежност ме правят по-добър човек всеки ден. Пожелавам си още много x 7 и нека бъдем все така влюбени, като тийнейджърчета!“.

Според Месечков седем години не са нито малко нито много, а са минали буквално като миг за него и жена му. "За годишнината Кремена ми обеща да ме обича още повече, макар че аз мисля, че няма накъде“, добави още той.

Доказателства за голямата им любов са двете им деца. И едва ли е случайност, че синът им Давид е роден именно на същата дата, на която е била и сватбата им. "Ние се оженихме на 23 септември 2016 г., а малкият се роди през 2019 на същата дата по естествен път като подарък за годишнината. Тази вечер ще имаме парти в детски кът, за да празнуваме рождения ден на сина ни, а утре заминаваме само двамата за Рим, майка ще помага за децата“, добави още Месечков.

За празника малкият ще бъде изненадан с триетажна торта с любимия му герой "камера мен“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Не него

Не него

25.09.2023 | 13:47

Помня защото не го знаех до сега . Не съм го чувал да го споменават хората в моята компания ние се интересуваме от по полезни неща . Не от танцьори и моделки и други подобни същества .

Отговори
2 1
ха ха ха

ха ха ха

25.09.2023 | 12:29

По-скоро Кремена ще го води в Рим защото парите в семейството са нейни.Помня го от Dancing Stars перфектен таньор беше,сега се е превърнал в клоун с напомпани джуки.

Отговори
3 0
сър Стенли Ройз - бащата на грубия с е к с от Кючук Париж

сър Стенли Ройз - бащата на грубия с е к с от Кючук Париж

25.09.2023 | 11:18

Месечинков го зарежете ама, Райнето ми е дерт. Не си намери това люто македонско девойче някой да и ашладисва сливката и ще и мухляса!

Отговори
5 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?