2374

Предполагаемата приятелка на ергена Виктор проговори за първи път СНИМКА/ВИДЕО

Мария Тарашманова е 25-годишно момиче, което е спрягано за гадже на Виктор Стоянов - Ергенът. Тя се определя като инфлуенсър и травъл влогър, тоест човек, който обожава да пътува и заснема всичко от тези дестинации и след това разказва за перживяното на своите последователи.

Спрягането на името й в статии на родните медии не остана незабелязано от инфлуенсърката и тя реши да не мълчи повече, а да изкаже мнението си по въпроса. Пусна няколко сторита в своя Инстаграм профил, които sofialive.bg забеляза,  в които беше точна, ясна и категорична:

„В последните седмици името ми се появява в най-различни сайтове без моето знание. Статиите, които ми изпращате, наистина ме разсмиват със сценария, който измислят. Това ме накара да се попитам защо се използва името на непознат човек, за да се запълват страниците на жълтите медии и защо в модерен свят като нашия продължават да се използват стереотипи, да се коментира външният вид и да се налага фалшът", категорична е тя.

Мария не спира разговора до тук, а продължава с друга интересна тема - стереотипите за красота, особено при жените:

"Смятам, че да си естествен и да бъдеш без грим, е красиво. Това означава, че се чувстваш добре в кожата си. Всеки има право да се чувства добре независимо дали ще е в естествените си форми или с корекции по своето лично тяло“, сподели още Тарашкова.

Тя очевидно няма корекции по себе си и не е почитателка на силния грим. Чувства се уверена и красива дори без него.

За момента 25-годишното момиче нито потвърждава, нито отрича дали има връзка с първия ерген на България - Виктор Стоянов.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?