Следвайте ни

Предизвикателства за скорпионите, ползотворен ден за Близнаците

viber icon

Вижте какви предизвикателства ви очакват в днешния ден с хороскопа на "Марица".

ОВЕН

Не винаги ще е възможно да се справите с нещата толкова бързо, колкото бихте искали. През първата половина на деня са възможни неприятности и досадни инциденти. Всички трудности, които възникват, са преодолими, а наблизо ще има хора, които ще са готови да ви подкрепят.

ТЕЛЕЦ

Опитайте се да не губите спокойствие, без значение как ще протича денят. Едва ли ще бъде лесно, но ако се държите правилно, можете да постигнете много. Разчитайте на опита си. Той ще помогне за решаването на сложни проблеми и ще ви помогне да намерите правилните отговори. 

БЛИЗНАЦИ

Прекрасен ден, ползотворен и интересен. Днес сте особено изобретателни, ще имате много разумни идеи, които могат да бъдат реализирани незабавно. Приятели и познати са готови да подкрепят много от вашите начинания. Денят е подходящ за закупуване на полезни неща. Вечерта ще ви зарадва с добри новини.

РАК

Първата половина на деня ще бъде интересна и благоприятна. Тя ще е подходяща и за нови начинания. Бързо ще разбирате как да действате, за да постигнете целите си. Вие добре разбирате какво искат околните и винаги намирате нужните думи. Няма да пропуснете възможността да увеличите доходите си.

ЛЪВ

Малко вероятно е денят да мине без разногласия и спорове. Те обаче често ще се оказват полезни и ще ви помагат да се ориентирате в трудни ситуации, както и да изберете най-доброто от няколко възможни решения. Вслушвате се внимателно в думите на другите и извличате максимална полза от тях.

ДЕВА

Склонни сте да надценявате възможностите си, затова не бързайте и внимавайте с взимането на решения. Имайте това предвид и ще избегнете разочарование и напразни надежди. Каквото и да предприемете, опитайте се да доведете докрай започнатото. Вечерта релаксирайте в компанията на любими хора.

ВЕЗНИ

Страхотен ден за бизнес преговори. Той обаче е подходящ и за обсъждане на важни лични въпроси. Намирате убедителни аргументи, обяснявате дори сложни неща по такъв начин, че да станат ясни за всички. Хора, които са се съмнявали във вашите знания и таланти, ще повярват в тях. 

СКОРПИОН

Няма за какво да се притеснявате днес. Решаването на трудни въпроси ще ви се отдава много по-лесно от друг път. А и винаги ще се намери някой, който да предложи помощта си. Денят ще бъде особено благоприятен за влюбените, които ги очакват незабравими мигове.

СТРЕЛЕЦ 

Отново не лесен ден, през който със сигурност ще постигнете целите си. Препятствията ще преодолеете благодарение на упоритостта си. Всички проблеми са разрешими и вие не се съмнявате в това. Личните отношения ще се развиват хармонично, а вечерта ще се забавлявате с приятели.

КОЗИРОГ

Вие сте енергични и решителни. Готови сте да направите много, за да постигнете целта си. Не поемате рискове там, където това може да бъде избегнато. Разговорът с приятели е вдъхновяващ. Чувствате тяхната подкрепа във всичко и знаете, че няма да останете сами с трудностите.

ВОДОЛЕЙ 

Денят няма да бъде напълно безоблачен, но определено ще имате шанс да успеете. Чувствате се свободни и вдъхновени да се заемете с нещо ново. Бързо ще разберете как можете да постигнете целта. Може да разчитате на подкрепата на близките си. Вероятни са парични приходи.

РИБИ

Дипломацията и тактът ще ви бъдат полезни днес. Има много причини за разногласия с другите, но не искате да се карате с никого. Миролюбието и доброжелателността ви правят особено привлекателни. Със сигурност някой ще иска да ви опознае по-добре и да се сприятели с вас.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?