1939

Предизвикателства за две зодии, друга да внимава с работата

ОВЕН

Началото на деня ще е напрегнато. Неочаквани визити и непланирани срещи ще ви изнервят. Ще се появят и нови задачи, които ще изискват незабавно решение. Старайте се да съхраните спокойствието си. Ще можете да се справите с всичко само, ако бъдете търпеливи и запазите самообладание.

ТЕЛЕЦ

Днес даже нещо да не върви по план, ще запазите доброто си настроение. Не сте нервни и не се безпокоите от интригите, които се разиграват около вас. Наблюдателността ще ви помогне да вземете верните решения в конфликтни ситуации, а интуицията ще ви подсказва точно как.

БЛИЗНАЦИ

Старайте се да не бързате. Може да имате успех, само ако действате внимателно и не рискувате излишно. Струва си да проверявате всяка информация, която може волно или неволно да ви въведе в заблуждение. Днес ще са по-удачни решенията взети самостоятелно.

РАК

Съхранете спокойствието си. Това ще ви помогне да избегнете много неприятни моменти. Част от плановете, които сте имали за днес, ще успеете да реализирате след няколко дни. Запасете се с търпение и чакайте благоприятния момент. Може да купите вещи, които да направят дома ви по-уютен.

ЛЪВ

Добре е да се съсредоточите върху почивката си. Седмицата ви е напрегната, особено в емоционално отношение. Време прекарано в компанията на приятели, ще ви помогне да възстановите душевното си равновесие. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси, както и за подреждане на документи.

ДЕВА

По-добре е да не отлагате задачи днес. Използвайте всяка възможност за достигане на поставените цели. Неочаквани новини ще повдигнат настроението ви. Възможно е да получите по-рано ценна информация, която ще ви е полезна в работата. Разпуснете в компанията на приятели.

ВЕЗНИ

Началото на деня ще е спокойно. Имате време да обмислите плановете си и да вземете решения, които скоро може да реализирате. Ако обсъдите идеите си с близките си, ще получите ценни съвети. Вечерта очаквайте голяма суетня по посрещане на гости, но на вас ще ви бъде приятно.

СКОРПИОН

Това време е подходящо за реализация на планове, които доскоро са ви се стрували прекалено смели или далече от реалността. Не бива да пропускате възможностите, които се отркриват пред вас. Не се бойте да направите първата стъпка – всичко ще ви се получи. Отделете време и за почивка.

СТРЕЛЕЦ 

Ден за важни срещи и преговори. Дори да ви се наложи да имате работа с абсолютно непознати хора, бързо ще намерите верния тон, за да убедите събеседниците си в своята позиция. Може да се сприятелите с някой, който отдавна ви е симпатичен. Вероятни са сполучливи сделки и покупки.

КОЗИРОГ

Постарайте се да сте максимално полезни до обед. Ще можете да се справите с ангажиментите си, ако действате бързо. Вероятни са ползотворни преговори, а разговорите за работата и бизнес ще се окажат полезни. Привечер ще имате възможност да се съсредоточите върху личните си отношения. 

ВОДОЛЕЙ 

Може да се захванете с крупни проекти. Днес ще получите подкрепа от влиятелни хора и така доста по-бързо ще реализирате това, което сте замислили. Ще помогне и умението ви бързо да взимате решения. Ще се радвате на общуването с близките си – чувствате, че те също ви поддържат.

РИБИ

Днес ще имате успехи в професионалната сфера и ще решите работни проблеми, които ви тормозят от известно време. Ще намерите подкрепа за рисковано начинание, а запознанство ще ви вдъхнови да продължавате с експериментите си. Късметът е на ваша страна, действайте смело.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

16.08.2022 | 06:32

п ожелавам ВИ на ВАС целия ЕКИП и ШЕФОВЕТЕ на САЙТ МАРИЦА БГ много ЗДРАВЕ творчески УСПЕХИ да станете най посщавания САЙТ

Отговори
1 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

16.08.2022 | 06:25

УСПЕШЕН ЩАСТЛИВ КЪСМЕТЛИЙСКИ ДЕН на ВСИЧКИ ХОРА

Отговори
3 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?